Makumatka Belgiaan? Oui! Kalaviikot tulevat taas. Tänä vuonna teemana on Belgia, tuo olutnautintojen luvattu maa. Tarjolla on oluterikoisuuksia, belgialaista...
Radisson Blu Plaza -hotelliin on avattu uusi ravintola- ja baarikokonaisuus Kitzens ja Bar 7 Blings täysin uudistetuissa tiloissa.
Koko Plaza-hotelli...
Suomen Gastronomien Seura myönsi helmikuussa Vuoden Ravintola 2013 -tunnustuksen
helsinkiläiselle, luomuun erikoistuneelle Chef & Sommelier -ravintolalle.
Ihastuttavassa funkismiljöössä toimiva Lasipalatsi viettää jälleen perinteisiä bliniviikkojaan.
Blineillä on ravintolassa uskomaton suosio. Tattarijauhot pöllyävät, voi virtaa ja blinipannut hehkuvat...
Kemppainen on viimeksi tehnyt niin suomalaista kuin pohjoismaistakin keittiötä tunnetuksi Saksassa ja ollut näkyvästi esillä kansainvälisissä medioissa.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.