MAINOS
Yli 500 viiniä maisteltavaksi, herkkuja Suomesta ja ulkomailta sekä luentoja, tastingeja, keittokirjailijoita ja kakunkoristelukursseja - tätä tarjoaa herkkusuiden ja...
OlutHuoneiden loppuvuoden kotimainen pienpanimo-olut on erittäin raikas ja tasapainoinen lager, joka voitti Suomen Paras Olut -kilpailun tänä vuonna. american_amber-255x255
Uudistuneena ja suorastaan vähäeleisen tyylikkäänä avautunut Palace nostaa hissillä ruokailijat ja lasein sekä lautasin makuaistimukset korkeuksiin. Ainakin lounasrintamalla annokset tuntuvat tähtäävän makuhermomaaliinsa linjakkaasti...
Blinit valloittavat jälleen Helsingin lautaset. Merimieskapakkana 1970-luvulle saakka tunnetussa Salvessa Bliniviikkoja vietetään 10.1.–28.2.2014.
Pannu paellaa pöytään, niin fiesta voi alkaa! Iloisen värikäs valencialaisruoka tuoksuu ja maistuu kuin keväinen tuulahdus Välimereltä. Paellan paras sesonki Nuevossa on maaliskuun lopusta toukokuun alkuun.
Helsingin uutuusravintola Välimäki ammentaa syysmenussaan sesongin aarteita. Kuten kaikissa fine dining -ravintoloissa, täälläkin on syytä antautua keittiömestarin osaaviin käsiin.