RAVINTOLA CHEF & SOMMELIER

Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä luontevasti myös salin puolelle.

Lisää artikkeleissa

luomua ja villiruokaa lähituottajien raaka-aineita yksityisomisteinen Vuoden Ravintola 2013 Michelin-tähti Mielenkiintoisia makuyhdistelmiä

MENU PÖYTÄVARAUS SOITA: 0400 959 440 @ WWW FB
Huvilakatu 28, Helsinki
illallinen
5 ruokalajin menu 62 + viinit 28

RAVINTOLA RAGU KARTALLA

RAVINTOLA CHEF & SOMMELIER ARTIKKELEISSA

Kiitelty, palkittu ja Michelin-tähdinkin tunnustusta saanut Chef & Sommelier on ilmoittanut uudistavansa konseptiaan roimasti. Keittiömestari-ravintoloitsija Sasu Laukkosen ja sommelier Johan Borgarin pyörittämä ravintola sulkeutuu 22.6. ja avautuu jossain vaiheessa uusin kujein. Asiakkaat saavat Laukkoselta kauniit kiitokset ja lupauksen ravintolan...
Helsingin tähtiravintolat Ask, Chef & Sommelier, Demo ja Olo järjestävät yhteisen illallisen Teurastamon Kellohallissa keskiviikkona 11. toukokuuta. Neljän Tähden Dinnerillä juhlitaan Helsingin ja koko Suomen ravintolamaailman kansainvälistä menestystä iloisesti ja ansaitusti. Tähtikokit valmistavat yhdessä erikoisen neljän tähden ruokaelämyksen illallisvieraille. Ensimmäistä...
Michelin julkisti uusimman hotelli- ja ravintolaoppaansa Guide Michelin Main Cities of Europe 2014. Helsingissä Ask ja Chef & Sommelier saivat yhden tähden kumpikin.
Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.