MAINOS
Gastro-messuilla miteltiin Suomen ruokaravintola-ammattilaisten kovimmista titteleistä. Kokkien ja tarjoilijoiden Suomen mestarit saatiin selville, ja liekeissä olivat etenkin voiton saavuttaneet Heikki Liekola ja tarjoilija Toni Yksjärvi.
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
"Työni on tullut tehdyksi", toteaa Hans Välimäki ja ilmoittaa lähtevänsä Palacesta lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen. Syynä lähtöön ovat...
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.