MAINOS
Koti TEEMANA Chaine des Rotisseurs

TEEMANA: Chaine des Rotisseurs

Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin...
Vuoden nuori kokki Emmiina Lehtonen kokkasi tiensä komeasti pronssisijalle Nuorten kokkien MM-kisoissa Taipeissa, Taiwanissa 7.-8.9.2018. Loppukilpailumittelöissä oli mukana kisaajia...
Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Vuoden Nuori Kokki kisan SM-finaalikoitos järjestettiin Oulussa 20.1.2018. Tampereen taiturit veivät kisassa komean tuplavoiton, kun...
Tampereen Paistinkääntäjät täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlan kunniaksi Suomalaisella klubilla järjestetään komea Kolmen Diivan illallinen 24. maaliskuuta. Keittiöareenalla...
Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin...
Kansainvälisenä Rôtisseurs-kilpipäivänä 25.9. Chaîne des Rôtisseurs -järjestö kokkasi tapahtumia ympäri maailmaa. Kilvet kalisivat myös Tampereen Suomalaisella Klubilla, jonne kokoontui...
Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä