Pirkanmaalaisten keittiömestarien käsityönä loihtima juhlaillallinen on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia kiireettömästi ammattilaisten valmistamia harvinaisempiakin herkkuja ja erikoisuuksia, joita ei ravintolassakaan ole aina mahdollista saada lautaselle.
Syksyn parhaasta sadosta koostuva kymmenien ruokalajien juhlaillallinen tarjoillaan Tampere-talossa ensimmäistä kertaa.
Lähiruokaan painottunut, klassisia ja moderneja reseptejä yhdistelevä juhlamenu sisältää tuttuja raaka-aineita uudessa muodossa ja myös erikoisuuksia, joita harvoin on tarjolla.
Samana päivänä klo 11-17 Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestetään lähi- ja luomuruokatapahtuma Parasta Pöytään Pirkanmaalta
Tapahtumatiedot
La 26.10. klo 19, Sorsapuistosali
Menu 58 €, Viinipaketti 52 €, Kahvi avec 12 €
Liput myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa
29.7. alkaen: 0600 94500 (1,40/min+pvm).
www.lippu.fi
Tapahtuman kotisivut: http://www.tampere-talo.fi/sadonkorjuu
Sadonkorjuu 2013 menu (muutokset mahdollisia)
Amuse bouche:
Rapeaa possunnahkaa ja friteerattua jäkälää
Marinoitua osmankäämiä ja kutunjuustoa
**
Toutain ceviche
Lasimestarin neulamuikkuja
Kuningasraputerriiniä ja tillimajoneesia
Meritaimen-mustajuurimoussea saaristolaisleivällä
Hiillostettuja nahkiaisia ja sinappikastiketta
Kylmäsavustettua kuhaa
**
Chorizolla ja kasviksilla täytettyä porsaansisäfileetä
Sieniin käärittyä peuranpaistia
Metsäjänispaté
Mango-chilipaahdettua hanhenrintaa
Poronkateenkorvalla täytettyä viiriäisenrintaa Chaud Froid
Karitsanmunuaistartaletti
**
Kurpitsamoussea
Marinoituja helmisipuleita
Kylmäsavustettuja suppilovahveroita yrttiöljyssä
**
Verso-kasvissalaattia
Kantarellisalaattia
Riimihärkäsalaattia
Karitsansydänsalaattia riisipaperissa
**
Pienjuustolan juustoa
**
Syyskääryle kasviksista ja sienistä
**
Ylikypsää karitsanpaistia ja tryffeli-punaviinikastiketta,
Duxelles vol-au-vent ja paahtojuureksia
**
Suklaaleivos ja mesimarjasorbettia
**
Petit fours