sadonkorjuu

Pirkanmaalaisten keittiömestarien käsityönä loihtima juhlaillallinen on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia kiireettömästi ammattilaisten valmistamia harvinaisempiakin herkkuja ja erikoisuuksia, joita ei ravintolassakaan ole aina mahdollista saada lautaselle.

Syksyn parhaasta sadosta koostuva kymmenien ruokalajien juhlaillallinen tarjoillaan Tampere-talossa ensimmäistä kertaa.

Lähiruokaan painottunut, klassisia ja moderneja reseptejä yhdistelevä juhlamenu sisältää tuttuja raaka-aineita uudessa muodossa ja myös erikoisuuksia, joita harvoin on tarjolla.

Samana päivänä klo 11-17 Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestetään lähi- ja luomuruokatapahtuma Parasta Pöytään Pirkanmaalta

Tapahtumatiedot
La 26.10. klo 19, Sorsapuistosali
Menu 58 €, Viinipaketti 52 €, Kahvi avec 12 €
Liput myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa
29.7. alkaen: 0600 94500 (1,40/min+pvm).
www.lippu.fi
Tapahtuman kotisivut: http://www.tampere-talo.fi/sadonkorjuu

Sadonkorjuu 2013 menu (muutokset mahdollisia)

Amuse bouche:

Rapeaa possunnahkaa ja friteerattua jäkälää

Marinoitua osmankäämiä ja kutunjuustoa

**

Toutain ceviche

Lasimestarin neulamuikkuja

Kuningasraputerriiniä ja tillimajoneesia

Meritaimen-mustajuurimoussea saaristolaisleivällä

Hiillostettuja nahkiaisia ja sinappikastiketta

Kylmäsavustettua kuhaa

**

Chorizolla ja kasviksilla täytettyä porsaansisäfileetä

Sieniin käärittyä peuranpaistia

Metsäjänispaté

Mango-chilipaahdettua hanhenrintaa

Poronkateenkorvalla täytettyä viiriäisenrintaa Chaud Froid

Karitsanmunuaistartaletti

**

Kurpitsamoussea

Marinoituja helmisipuleita

Kylmäsavustettuja suppilovahveroita yrttiöljyssä

**

Verso-kasvissalaattia

Kantarellisalaattia

Riimihärkäsalaattia

Karitsansydänsalaattia riisipaperissa

**

Pienjuustolan juustoa

**

Syyskääryle kasviksista ja sienistä

**

Ylikypsää karitsanpaistia ja tryffeli-punaviinikastiketta,

Duxelles vol-au-vent ja paahtojuureksia

**

Suklaaleivos ja mesimarjasorbettia

**

Petit fours