KONTTORI

Featured Listing
KONTTORI

Konttori on harvinaislaatuinen saunallinen olutravintola aivan Tampereen keskustassa. Kauniissa jugend-talon kivijalkahuoneistossa nautitaan monipuolisesta ja sesonkeja seurailevasta hanaolutvalikoimasta, vaihtuvista pienpanimohanaoluista sekä muista baarituotteista.

lue lisää

Verkatehtaankatu 5, 33100 Tampere
su-ti 12-24 ke-to 12-01 pe-la 12-02
OLUET SAUNA SOITA: 030 222 5007 @ WWW FB

Olutravintola Konttori Tampereella

KONTTORIN SAUNA

Olutravintola Konttorin sauna on remontoitu ja kiuas sihahtaa nyt entistä terhakammin.

Oluen nautiskeluun kuuluu monilla olennaisena osana myös penkkiurheilu ja saunominen. Kummatkin onnistuvat myös Konttorilla, jonka sauna on nyt remontoitu paraatikuntoon.

OLUTRAVINTOLA KONTTORI ARTIKKELEISSA

Vuoden olutravintola Konttori uudisti hanansa ja sisustuksensa

Olutravintola Konttori uudisti hanalaitteistonsa mahdollistaakseen entistä suuremman vaihtuvuuden maltaisten uutuusherkkujen rintamalla. Myös ravintolatilat uudistuivat samalla rytinällä. Hiljattain Vuoden olutravintolaksi valittu Konttori pisti tuulemaan ja hanansa...

Konttori valittiin Vuoden Olutravintolaksi

Tamperelainen Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo liki 20 vuoden ajan. Eipä ihme, että Helsinki Beer Festivalin asettama raati valitsi Vuoden olutravintolaksi juuri kiitellyn...

OLUTRAVINTOLA KONTTORIN TAPAHTUMAT

KONTTORI INFO

Helsinki Beer Festivalin asettama raati valitsi Konttorin Vuoden olutravintolaksi 2017. Laajan kanta-asiakaskunnan lisäksi osaava ja ystävällinen palvelu on aina ollut Konttorin tavaramerkkejä. Kyseinen olutravintola on suosittu kohtauspaikka ja myös sporttipubi, joka näyttää suosituimpia urheilutapahtumia laajakankaaltaan. Kesällä Konttorin isot ikkunat avautuvat ravintolan pienelle katuterassille.
OLUTRAVINTOLA KONTTORI
Verkatehtaankatu 5, 33100 Tampere
Puh. 03 222 5007
Avoinna su-ti 12-24 ke-to 12-01 pe-la 12-02
toimisto@konttori.fi
  • KONTTORI