Ravintola Tuhton kesäkuulumiset tuovat mukavan viestin siitä, että ihmiset ovat taas liikkeellä. Tänä kesänä ruokalista on tiivistynyt tiiviiksi kesämenuksi, jonka ytimessä ovat salaatit sekä terassielämään sopivat hampurilaiset.
– Menemme tämän kesän suppeammalla kesämenulla, joka sisältää hampurilaisia, salaatteja sekä tietysti klassikkomme lohikeittoa, kertoo apulaisravintolapäällikkö Heidi Kokko.
– Ehdottomasti haluaisin nostaa esille halloumisalaatin ihanan suolaisen juuston, makean hillokkeen sekä raikkaiden päärynän ja mansikoiden komboa, sitä kannattaa testata! Myös Tuhton hampurilaisen pekoni-sipulihilloke vie kielen mennessään!
Juomatarjouksina asiakkaille suositellaan kannullista sangriaa sekä talon viinipulloja.
– Lounaamme pyörii jälleen noutopöytämuodossa. Myös päivittäin vaihtuva kasvis- tai vegaaninen vaihtoehtomme löytyy noutopöydästä. Lounaskeittomme on jäänyt kesätauolle. Lounasta on tarjolla arkisin tiistaista alkaen klo 11-15. Kesämenumme on muuten saatavilla koko päivän, myös lounaan aikana, lisää Kokko.
KESÄTAPAHTUMIA SORSAPUISTON ÄÄRELLÄ
U2, Rolling Stones ja kumppanit Tampere-talon Ralph Larmann -valokuvanäyttelyssä