Tampere-talon kattopuutarhan supersuositut Kattokierrokset tulevat taas! Seuraavan kerran Tampere-talon kattopuutarhan voi nähdä kaikessa vehreydessään maanantaina 19.8.2019. Kattokierroksella pääset myös kurkistamaan mitä kuuluu siellä majaileville mehiläisille.

Hunaja on Tampere-talon todellinen erikoisuus. Omat mehiläiset tuotantoineen mahdollistavat hunajan monipuolisen käytön Tuhton ja koko Tampere-talon tarjonnassa. Mehiläisten kulkusuunta on 2-3 kilometriä Iidesjärvelle päin alueelle, josta löytyy paljon lehmuksia. Puulajin mettä pidetään yhtenä parhaista hunajan raaka-aineista.

TAM- ja PERE -oluiden lisäksi Tuhtossa on ollut tarjolla talon omalla hunajalla aateloitua inkivääriolut Pörri Beeriä.

Tampere-talossa toimiva ravintola Tuhto hyödyntää lähihunajaa syyskauden ruoissaan. Hunajaa on käytetty myös ravintolan omassa oluessa. Ja sitä taas ravintolan kisapintxossa, Tam-ankkaa & kurpitsaa, eli talon omalla Tam-oluella glaseerattua ankkaa, myskikurpitsapyreetä, sientä ja yrttejä kattopuutarhasta.

Tampere-talon ravintoloiden henkilökuntaa palkittiin runsain käsin ravintola-alan PRO-palkinnoin. Ravintoloiden keittiötoiminnoista keittiöpäällikkö Juhana Paturin työ Tampere-talon vastuullisuusohjelman parissa on alkanut jo vuonna 2001, mikä tekee Paturista yhden vastuullisen ruokatuotannon ja ympäristövastuullisen ruokakulttuurin pioneereista Suomessa.

Tapahtuma


Tampere-talon kattokierrokset kurkistavat mehiläisten maailmaan

 ma 19.8.
 13:00 – 18:00
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Ravintola Tuhto

Ravintola Tuhto
 Yliopistonkatu 55
Tampere

 Hotellit läheisyydessä