On aika vastaanottaa syksy, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin Oktoberfestillä! Tuhto ei lähde Saksanmaalle asti, vaan viettää viikon ajan 2.10. – 6.10. omaa maltaista ruokajuhlaansa.

Tuhto muuntautuu moneksi Tampere-talon erilaisten tapahtumien myötä, joten myös Oktoberfest-teema sai keittiömestari Heikki Kärkkäisen lämpenemään idealle oitis.

– Onhan se hauska tapahtuma! On erilaisia oluita, ruokaa ja musiikkia ja tarjoilijoille tulee teemaan sopivat asut.

Mm. wieninleike, makkaralajitelma, hapankaalia ja saksalaistyyppistä ilmakuivattua kinkkua on tiedossa. Osa annoksista tarjoillaan lounaan ja toinen osa iltaruokailun yhteydessä.

Lounaspöytään kootaan viikon ajaksi Oktoberfest-henkisiä lounasruokia, ja myös päivän suositusannos on sen mukainen. Oktoberfest-viikon lounasajan suositusannos on wieninleike bearnaisekastikkeella ja lohkoperunoilla.

Päivän suositus lounaalla

Wieninleike, lohkoperunoita ja bearnaiskastiketta L

15€

Iltaisin à la carte -listan ohella on saatavilla myös Oktoberfest-suositusannos, kuten vaikkapa saksalaistyyppisiä makkaroita, Schwartzwaldin savukinkkua, omenaista hapankaalia & lohkoperunoita.

Illan suositus 

Omenaista hapankaalia, lohkoperunoita, bratwurstia, karitsanmakkaraa Schwartzwaldin savukinkkua L,G

17€

Oktoberfest-makujen ohella myös kevyempää ja raikkaampaa syötävää esimerkiksi falafel-salaatin muodossa.

Kylkeen tulee vielä juomasuosituksia viikon erikoisoluista ja paljon uusia Oktoberfest-henkisiä makuja ja erikoisoluita onkin saatavilla viikon ajan. Pistetään kolistellen kolpakoilla!

 

Tapahtuma


Tuhto goes Oktoberfest 2.-6.10.2018

 ti 2.10. – la 6.10.

Teemaviikkojen kotisivut: http://www.ravintolatuhto.fi/fi/ajankohtaista/tuhton-oktoberfest-2-10-6-10/