Ravintola Henriks taituroi perjantaina 3.8 ja lauantaina 4.8. tarjolle ainutlaatuisen kolmen ruokalajin Popeda-menun yhtyeen Ratinan-keikkapäivän kunniaksi. Rokkimetso Pate Mustajärvi on tuttu näky Henriksissä, joten siitäpä idea sitten syttyi.

VARAA PÖYTÄ: Tableonline

– Olemme saaneet Patelta ja koko Popedan porukalta luvan, että saamme tällaisen nimikkomenun tehdä, keittiömestari Valtteri Hakkarainen kertoo.

Menu luodaan täysin kyseistä keikkailtaa varten. Sen voi mennä nauttimaan ennen Ratinaan suuntaamista tai muuten vaan Popedaa fiilistelläkseen.

– Menussa soivat raaka-aineet tuoreista kotimaisista kaloista, lihasta, kasviksista ja marjoista. Menu on yhtä rehti ja suomalainen kuin Popedakin! Onneksi on pitkä, kuuma kesä. Siellä tulee olemaan ainakin lihaa ja perunaa, sekä jotain punaista ja makeaa, tuumii Hakkarainen hymyillen.

Inspiraatiota ammennetaan siis Popedan biiseistä. Kolmen ruokalajin ateria koostuu alkuruoasta, liha- tai kalapääruokavaihtoehdosta sekä jälkiruoasta.

POPEDA-MENU

Huhhahhei
Kalaceviche ja kurkkusorbettia
*****
Lihaa ja perunaa
Ylikypsää possunposkea, perunarösti ja kauden kasviksia
TAI 
Savusuudelma
Savustettua nieriää, kesäperunaa ja kauden kasviksia
*****
Punaista ja makeaa
Punaherukkakakkua ja vadelmasorbettia

Menun hinta 44€

Saatavilla vain pe 3. ja la 4.8. 

 

 

Tapahtuma


Popeda-menu Henriksissä

 pe 3.8. – la 4.8.
 Koko päivä / aukiolojen mukaan
 Pöytävaraus: TableOnline.fi 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka