kerho-hanat
ukkometso-tampere-161

Ravintola UkkoMetsosta, Kerholta, Pub Carlosista ja Pispalan Pulterista saa nyt sesongeittain vaihtuvaa talon olutta joka on tehty Kylmäkoskella Hopping Brewsters panimolla. Idea omasta oluesta on ollut vireillä jo jonkin aikaa ja yhteistyö saatiin mukavasti alulle panimovierailun merkeissä. Panimon tuotteet ovat saaneet suuren suosion ravintoloissa ja oman oluen haluttiin toki olevan paikallista käsityötä.

Joulukuussa myyntiin tullut ensimmäinen kausiolut Vihuri American Amber on
UkkoMetsossa työskentelevän Mika Koron käsialaa. Useiden Hopping
Brewstersin oluiden teema liittyy ilmailuun ja tätä haluttiin jatkaa myös
Eurorestan kausioluissa. Vihuri viittaa 50-luvulla Tampereellakin
lentäneeseen Suomen ilmavoimien harjoitushävittäjään Valmet Vihuriin.
Vihuri American Amber on raikkaasti humaloitu punertava pintahiivaolut.
Tarkoituksena on tuoda markkinoille 3-4 kausiolutta vuodessa.

Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY