KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Lounasravintolat Kangasala

Kangasalan tuore ravintola Pepper on rento ja mutkaton ruokapaikka sekä baari. Nokialla sijaitsevan isoveljensä tapaan joka päivä auki oleva ravintola panostaa ruokaan ja etenkin yhdessä koko perheen kanssa aterioimiseen.

Hiljattain uksensa aukaissut monipuolinen Pepper yhdistää rennon lounas- ja à la carte -ruokailun, mutta tarjoaa myös tilaisuuden tulla tuopilliselle. Aamupäivästä myöhäiseen iltaan avoinna oleva ravintola tarjoilee siis melkeinpä jokaiselle jotakin. Se on erityisen mukava paikka mennä lasten kanssa syömään.

Lastenannoksia on reilu valikoima, joka ei aliarvioi pienten makumieltymyksiä. Kestosuosikkien, kuten nakkien ja lihapullien lisäksi listalla on nimittäin myös mm. kalaa, pihviä ja risottoa. Monipuolisten ruokien lisäksi tenavia huomioidaan myös erilaisin ajanviettein. Lapsille on mm. oma kanta-asiakaskerho, jonka johtotähtenä on hilpeä hahmo, herra Pepper. Kerhoon kuuluvat lapset saavat monenlaisia etuja, omaa postia ja puuhatapahtumiakin järjestetään.

– Kerhoon kuuluvat lapset saavat rintamerkin, joka mukanaan ravintolaan ruokailemaan saapuva lapsi saa esimerkiksi jälkiruokajäätelön eurolla, kerhosta itsekin ilmeisen innostunut ravintoloitsija Mikko Hannula kuvailee ja kertoo viimeisimmän Pepper-tapahtuman olleen taas menestys.

Pepperin à la carte -listalta löytyy annoksia monenlaiseen ja -kokoiseen nälkään siivistä ja angus-burgerista ankkaan sekä paistetusta ahvenesta valkosipulilampaaseen. Klassikkoannos pippuripihvikin valikoimasta löytyy, eikä kesällä erityisen houkuttavien salaattiannosten mielijöitäkään ole unohdettu.

Lounasruokailu Pepperissä tarjoaa mukavan rauhoittumishetken keskellä päivää, sillä pöytiin tarjoiltavat annokset tekevät ruokailusta astetta nautinnollisemman ja rennomman. Vain alkusalaatti haetaan noutopöydästä.

– Olemme halunneet rakentaa lounasruokailun niin, että meillä on erillisiä pöytiin tarjoiltavia lounasannoksia valittaviksi, mutta myös à la carte -listalta voi tilata silloin. Annokset saapuvat pöytäseurueelle aina samanaikaisesti, tilasivat he sitten lounasta tai listalta. Ja alkusalaattia saavat ottaa lounasaikaan listalta tilaavatkin. Kaikki ovat tasaveroisessa asemassa.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Kangasalan ja Nokian ravintolat: Pepperin Burgerviikot 21.2.-9.3.

Pepperin pari viikkoa kestävät Burgerviikot tuovat lautasille muhkeat burgerit uudella twistillä. On sämpylöiden sisäänsä kätkemää iberico-possua, vuohenjuustoa, lammasta ja katkaraputartaria. Pitaleipäinen vaihtoehto jättipihveineenkin on, puhumattakaan K-18 pekoni-viskiburgerista.

Pepper on rento ravintola Kangasalla

Kangasalan tuore ravintola Pepper on rento ja mutkaton ruokapaikka sekä baari.

Olutravintola Konttorin jenkkioluet Peppereihin

Pepperit Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla tarjoavat loka-marraskuussa ympäristökuntien asukkaille amerikkalaisia makuja oluiden muodossa. Amerikkalaisten oluiden teemalistan on laatinut tamperelaisen Olutravintola Konttorin ammattilaiset. Peppereiden teemaviikko...