Koti TEEMANA Terassi

TEEMANA: Terassi

Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.
Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.
Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.
Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.
Vehreän Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee Finlaysonin Palatsin pihasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä. Tänä...
UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä. Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia...
Kotimaisen krouviin tapaan tamperelainen UkkoMetso pitää sisällään toimivat tilat erilaisiin yksityistiloihin. Pikkujoulukaudella ravintola soveltuu mainiosti pikkujoulujen viettoon.
KOTISIVUT     RAVINTOLAESITTELY Tapasbaari Inezin terassi on raikas ja lokoisa.Puiston laidalta avautuu vehreä näkymä Hotelli Tammerin ja Koskipuiston suuntaan. Inez hemmottelee asiakkaitaan tänä...
UkkoMetsossa kotimaiset oluet ovat niin vahvasti keskiössä, että pitäähän niiden panemiseen osallistua itsekin! Tällä kertaa UkkoMetsossa työskentelevä Mika Koro...
Kokonaisen kuukauden ajan UkkoMetson keittiössä kokataan kärsäkästä. Nimittäin porsasta muodossa jos toisessa, niin leikkeenä kuin haudutettuna potkanakin savuolutkastikkeen aateloimana. Ja barbaareillekin on oma annoksensa.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Ravintola UkkoMetsosta, Kerholta, Pub Carlosista ja Pispalan Pulterista saa nyt sesongeittain vaihtuvaa talon olutta joka on tehty Kylmäkoskella Hopping Brewsters panimolla. Idea omasta oluesta on ollut vireillä jo jonkin aikaa ja yhteistyö saatiin mukavasti alulle panimovierailun merkeissä. Panimon tuotteet ovat saaneet suuren suosion ravintoloissa ja oman oluen haluttiin toki olevan paikallista käsityötä.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä