Palatsin keittiön valmistamaa naanleipää, lämmintä maalaissalaattia, paistettua lohta ja talon hollandaisea.

Finlaysonin Palatsin vehreä terassi on kesäkeidas suojassa ydinkeskustan kiireestä. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee terassista aivan ainutlaatuisen niin rauhassa ruokailuun kuin vaikkapa laatulasilliselle piipahtamiseen.

Finlaysonin Palatsin terassille on helppoa istahtaa lasilliselle tai jäätelölle, mutta terassille tarjoiltavat annokset tuovat lautasille myös huolella valmistettua ruokaa niin pieneen kuin suurempaankin nälkään. Kesäaikaan salaattipitoiset annokset ovat kovasti kysyttyjä terassimenun annoskavalkadissa. Siksipä keittiömestari Vesa Hiiros halusi suunnitella uuden ruokaisan sellaisen myös tälle kesäkaudelle.

Paistetun lohimedaljongin ja hollandaisen kaverina lautaselta löytyy lämmintä maalaissalaattia muiden muassa parsasta ja naattiporkkanasta. Salaattiannoksen pohjalla piilee omatekoinen, lämmin naanleipä.

Idea naanleivästä syttyi keittiöpäällikkö Hiiroksen mielessä, kun hän suunnitteli puistoterassilla nautiskeltavaksi sopivia kesäisiä annoksia ja halusi mukaan leipää jossain muodossa.

– Tässä ei tarvitse aikaisemmin leivottuja leipiä lämmitellä, vaan voimme tarjota asiakkaalle aina aivan tuoreen, fressin annoksen. Teemme joka aamu taikinan ja paistamme siis leivän jokaiseen annokseen erikseen, Hiiros kertoo.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Finlaysonin Palatsin terassilla nautitaan kesästä ja keittiön tuoreista naanleipäherkuista

Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.

Vegeburgeri nousi Finlaysonin Palatsin terassilistan hitiksi

Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.

Finlaysonin Palatsin terassilla haukataan kiinni riistahodariin

Vehreän Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee Finlaysonin Palatsin pihasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä. Tänä kesänä ravintolan puistoterassilla pistetään haukkaillen...
S” tag_slug=”Finlaysonin” limit=”3″ td_filter_default_txt=”All” category_id=”38″]