MAINOS
Koti TEEMANA Olutravintola

TEEMANA: Olutravintola

Gastropub Tuulensuu piristää uudenvuodenjuhlijoita täräyttämällä auki niin samppanja- kuin kuohuviinipullojakin suurella kädellä! 31.11. ja 1.1. avoinna on kerrallaan aina 10...
Vielä tämän viikonlopun ajan UkkoMetson Elonkorjuuviikoilla vietetään syksyn juhlaa, joka on tuonut ravintolaan live-esiintyjiä ja sadonkorjuunajan herkkuja, niin hanoihin...
UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin. Idea...
Kotimaisen krouviin tapaan tamperelainen UkkoMetso pitää sisällään toimivat tilat erilaisiin yksityistiloihin. Pikkujoulukaudella ravintola soveltuu mainiosti pikkujoulujen viettoon.
Otavalankadun skandinaavihelmi Gastropub Nordic on kätkeytynyt Tampereen lyhyimmälle kävelykadun pätkälle.
UkkoMetsossa kotimaiset oluet ovat niin vahvasti keskiössä, että pitäähän niiden panemiseen osallistua itsekin! Tällä kertaa UkkoMetsossa työskentelevä Mika Koro...
Gastropub Tuulensuu pistää kuplien oikein kunnolla, sillä perinteisiä samppanjaviikkoja on tänä vuonna laajennettu myös kuohuvien puolelle.
Kokonaisen kuukauden ajan UkkoMetson keittiössä kokataan kärsäkästä. Nimittäin porsasta muodossa jos toisessa, niin leikkeenä kuin haudutettuna potkanakin savuolutkastikkeen aateloimana. Ja barbaareillekin on oma annoksensa.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Ravintola UkkoMetsosta, Kerholta, Pub Carlosista ja Pispalan Pulterista saa nyt sesongeittain vaihtuvaa talon olutta joka on tehty Kylmäkoskella Hopping Brewsters panimolla. Idea omasta oluesta on ollut vireillä jo jonkin aikaa ja yhteistyö saatiin mukavasti alulle panimovierailun merkeissä. Panimon tuotteet ovat saaneet suuren suosion ravintoloissa ja oman oluen haluttiin toki olevan paikallista käsityötä.
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä