MAINOS
Koti TEEMANA Olutravintola

TEEMANA: Olutravintola

Otavalankadun Gastropub Nordicin antimien ääreen osaavat suunnistaa erityisesti monet hyvien pienpanimo-oluiden makuihin mieltyneet. Olutravintolan ovat hyväksi havainneet myös kaupungin olutharrastajat, jotka palkitsivat ravintolan Kultaisella Humalalla.
Todellinen uutuus on uusi kylmäkoskilainen mikropanimo Hopping Brewsters.
UkkoMetso ja Pub Kahdet kasvot viettävät yhteistyössä pienpanimoviikkoja, joiden aikana asiakkaat pääsevät maistelemaan harvinaisempienkin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.
Trappist-oluet ovat maailman arvostetuimpia oluita. Nyt on erityisen otollinen aika sujauttaa suupielet Trappist-olutlasille, sillä belgialaisen Chimayn mallasjuoma virtaa Gastropub Tuulensuussa entistä vuolaammin noin kolmisen viikon ajan.
Oluen nautiskeluun kuuluu monilla olennaisena osana myös penkkiurheilu ja saunominen. Kummatkin onnistuvat myös Konttorilla, jonka sauna on nyt remontoitu paraatikuntoon.
Gastropub Tuulensuussa saa nykyään lounasta. Annokset ovat erilaisia kuin listalla, mutta tyyli ja makumaisema on tuttu: rentoa mutta huolella valmistettua ruokaa mannereurooppalaisittain.
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Olutravintola Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo 15 vuoden ajan. Olutravintolaklassikko panostaa edelleen erityisesti laadukkaaseen olueen, sen oikeaoppiseen tarjoiluun ja hyvään palveluun.
UkkoMetson teemaviikot jatkuvat nyt pataviikoilla maaliskuun ajan. Tarjolla on viikottain vaihtuvat kaksi pataruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tulevina viikkoina maistellaan lihaisia patoja mm. lampaasta, hirvestä ja kaniinista.
Tuulensuun isojen oluiden viikoilla suuria olutpulloja korkkaillaan lasitarjoiltaviksi.
Alkukevät on voimakkaiden bock-oluiden kulta-aikaa etenkin Baijerin alueella. Tuulensuussakin pääsee maistelemaan näitä vielä kalsakoihin kevätkeleihin sopivia tuhteja lämmittäjiä.
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä