MAINOS
Koti TEEMANA Lähiruokaa

TEEMANA: Lähiruokaa

Rovaniemellä 19.1. järjestetyssä Nuorten sommelierien kilvassa voiton vei komeasti Tampereen oma tyttö, Elisa Närhi. Nyt on edessä kansainvälinen koitos...
C on jo käsite. Se on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola, joka on mm. valittu Vuoden Ravintolaksi ja sijoittunut hienosti useilla eri listoilla jo vuosien ajan. Ravintolakaksikko Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ei kuitenkaan tee työtään tittelien vuoksi, vaan kokonaisvaltaisesta intohimosta ja rakkaudesta ruokaan sekä viiniin.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Huippukokki Arto Rastas on avaamassa uutta, maalaisranskalaisen rentoa ravintolaa Tampereelle. Henkilökuntaa etsitään jo niin tarjoilijoiden, kokkien, saliapulaisten kuin...
Food is Art -lähiruokatempaus Pellolta Pöytään jyrää vauhdilla ravintoloiden ruokalistoilla! Hella & Huone hellii asiakkaitaan 6:n ruokalajin menulla ja maailmalla unelmaansa toteuttavien suomalaistuottajien viineillä.
Maineikas keittiömestari Antti Vahtera saapuu kokkivierailulle ravintola Mylläreihin. Ti 10.9. - pe 13.9. ravintolassa on tilaisuus kokea Antin taituroima menu, jossa lähialueiden sesongin raaka-aineista on rakennettu selkeämakuinen, visuaalisesti kaunis annoskokonaisuus juomineen. Keittiömestaria tullaan näkemään myös salin puolella, joten juttelemaankin pääsee.
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.
Rovaniemellä 19.1. järjestetyssä nuorten sommelierien kilvassa voiton vei komeasti Tampereen oma tyttö, Elisa Närhi. Elisa on työskennellyt ja vastannut...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä