MAINOS
Koti TEEMANA Illallisravintola

TEEMANA: Illallisravintola

Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Taas on tullut se aika vuodesta, kun Myllärit vallataan! TAMK:n opinnoissaan loppuvaiheessa olevat restonomiopiskelijat pääsevät näyttämään kyntensä ravintolan pyörittämisessä niin keittiön kuin salinkin puolella 10.-16.2.
Mylläreiden listalla on mehevä ja lämmittävä possuannos, jossa haudutetut porsaanposket ovat saaneet kaverikseen selleri-omenapyreetä.
Perusmakuja, perinteisiä annoksia, rehtiä ruokaa. Se on se juttu LePot-bistrossa, joka on Arto Rastaan uusin, suurin ja rennoin ravintola.
Laukontorin ravintola Wistub Alsace pitää ovensa auki itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 klo 13–17 , jolloin tarjoillaan erityisesti tavallista juhlavampi ruokamenu. Ratinan ilotulitus alkaa klo 15.45 ja sitä voi seurata ravintolasta eturivin paikoin aterioinnin lomassa.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.
Huippukokki Arto Rastas avaa uuden, rennon maalaisranskalaisen ravintolan Tampereelle. Tullikamarin naapuriin marraskuun alussa 2.11 avattava Bistro LePot tulee olemaan auki sekä lounasaikaan että illalla.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Tiiliholvi on valinnut huikeat Paul Goerg-samppanjat tryffelimenunsa viineiksi. Gastronomian klassiset helmet yllätyksellisestikin yhdistävä menukokonaisuus tuo iloa ja...
Tiiliholvin 23.9. starttaavat pihviviikot tuovat lautasille miehevän lihaisia herkkuja. À la carte -listan rinnalle tulee 5 erilaista pääruokavaihtoehtoa sisältävä Lihaa ja Liekkejä -menu. Pihvipitoisten annosten lisäksi valittavaksi saadaan hyvin erikoislaatuista saksiniekkaa: sinistä hummeria.
C on jo käsite. Se on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola, joka on mm. valittu Vuoden Ravintolaksi ja sijoittunut hienosti useilla eri listoilla jo vuosien ajan. Ravintolakaksikko Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ei kuitenkaan tee työtään tittelien vuoksi, vaan kokonaisvaltaisesta intohimosta ja rakkaudesta ruokaan sekä viiniin.
Syksy on ehkä alsacelaisen keittiön ominta aikaa. Runsaan täyteläiset ja lihaisat maut tuovat lämpöä syksyn viimoista höyryävien patojen ääreen houkuttautuneille. Wistub Alsacen uusi syyslista onkin täynnä muhevia makuja.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä