Laukontorin laidalla sijaitseva ravintola Wistub Alsace pitää ovensa auki itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 klo 13–17, jolloin tarjoillaan erityisesti tavallista juhlavampi ruokamenu. Ratinan ilotulitus alkaa klo 15.45 ja sitä voi seurata ravintolasta eturivin paikoin aterioinnin lomassa.
Itsenäisyyspäivän menu
ALKURUOAT
à 10,00
Haukipyöryköitä ja kampasimpukoita, hapankaalia ja hummerikastiketta
Prässättyä häränpaistia, purjosipulihilloketta ja majoneesia aurinkokuivatuilla tomaateilla
***
LÄMPIMÄT RUOAT
à 26,00
Paistettua kuhaa ja jokirapuja, maa-artisokkapyreetä ja valkoviinikastiketta
Karitsankaretta, paahdettua endiiviä, Munster-juusto-perunagratiinia ja karitsanpaistolientä
***
JÄLKIRUOAT
à 9,00
Alsacelainen Kougelhopf-jäätelökakku
Kuohkeaa suklaamoussekakkua