KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
wistub-alsace-sali

ilotulitus

Laukontorin laidalla sijaitseva ravintola Wistub Alsace pitää ovensa auki itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 klo 13–17, jolloin tarjoillaan erityisesti tavallista juhlavampi ruokamenu. Ratinan ilotulitus alkaa klo 15.45 ja sitä voi seurata ravintolasta eturivin paikoin aterioinnin lomassa.

Itsenäisyyspäivän menu

ALKURUOAT
à 10,00

Haukipyöryköitä ja kampasimpukoita, hapankaalia ja hummerikastiketta

Prässättyä häränpaistia, purjosipulihilloketta ja majoneesia aurinkokuivatuilla tomaateilla

***

LÄMPIMÄT RUOAT
à 26,00

Paistettua kuhaa ja jokirapuja, maa-artisokkapyreetä ja valkoviinikastiketta

Karitsankaretta, paahdettua endiiviä, Munster-juusto-perunagratiinia ja karitsanpaistolientä

***

JÄLKIRUOAT
à 9,00

Alsacelainen Kougelhopf-jäätelökakku

Kuohkeaa suklaamoussekakkua

 

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Villisorsa valmistuu moneksi Wistub Alsacen keittiössä

Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja ollaan onnesta omenaisina satokauden raaka-ainerunsaudesta....

Wistub Alsacen keittiössä kokataan uutuuksia pientuottajia arvostaen

Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut uusia annoksia, joissa yhdistyvät Peledin...

Vaihtoehto pizzalle – Wistub Alsacen uusi tarte flambée -uuni käy kuumana

Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen ohutpohjaisia herkkuja valmistuu niin suurina...