MAINOS
Myllärit on Ihmemaan Liisan, Valkoisen Kanin ja Hullun Hatuntekijän valtaama! Kyseessä on jo perinteinen TAMK:n opinnoissaan loppuvaiheessa olevien restonomiopiskelijoiden taidonnäyte ja tulikoe, jossa he pääsevät näyttämään kyntensä oikean ravintolan pyörittämisessä niin keittiön kuin salinkin puolella. Juo (ja syö) minut, kutsuu tämä teemaviikko!
HUOM! Artikkeli on hieman vanhentunut, sillä nykyisin (päivitetty 10.1.2022) hän toimii ravintola LiV:issä. Vesa Vuorenmaasta piti tulla runoilija, mutta ammattirunoilun...
Syksyinen metsä muuttaa Mylläreihin riistamenun annosten muodossa. Tarjolla on metsäisiä makuja peurasta hirveen mutkattomissa ja edukkaissa muodoissa. Keittiötiimi onkin...
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Menestystä kerännyt pikkuravintola  C vakiinnutti nopeasti paikkansa tamperelaisien fine dining -ravintoloiden joukossa.  Pitkälle viety raaka-aineiden kunnioitus ja ammattitaito...
Ravintola C:ssä pääsee viehtymään hurmaavista viineistä 23.9. tavallaan tuplaten, kun ravintolassa järjestetään Double Wine Maker Dinner. Illan aikana kaksi mielenkiintoista viinintekijää Itävallasta ja Espanjasta kertoo luomuksistaan. Niiden kanssa nautiskellaan Ilkka Isotalon viineille loihtimia annoksia.
Tia Cohen on taitava Edith Piaf -tulkitsija sekä tunteikas esiintyjä. Nyt hän saapuu ensimmäistä kertaa Tampereelle esittämään legendaarisen Pariisin varpusen kappaleita.
Raaka-aineiden aatelinen jo antiikin ajoilta asti on jälleen valmiina herkuteltavaksi. Tryffelit ovat siis saapuneet hurmaamaan herkuttelijansa kaupungin ravintoloissa. Berthassa, C:ssä ja Tiiliholvissa tryffeleitä nautiskellaan jo nyt, Piemontessa marraskuun alkupuolella.
Tamperelaisen ravintola C:n Heidi Mäkinen taituroi tiensä komeasti kolmanneksi 12.10.2014 Tukholmassa järjestetyissä arvostetuissa Pohjoismaiden sommelierkisoissa.
Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä.
Mylläreihin voi nykyään piipahtaa mukavasti myös pikkupurtavalle. Ravintolan sesonkien mukaan vaihtuva Bistro-lista tarjoaa salaatti-, keitto- ja leipäpainotteisia annoksia lounasajan ulkopuolella koko päivän ajan.
Tryffelikauppaa Italiassa. Kuva: Panoramio.com, Peter Young Tryffeleitä. Kuva: Panoramio.com, Pympe Tryffelit tuoksuvat jälleen huumaavasti ja hurmaavat herkuttelijansa kaupungin ravintoloissa. Berthassa tryffeleitä...
Tampere-talon ohjelmistossa on nyt huikea W.A. Mozartin Figaron häät, jonka kunniaksi Mylläreissä on laadittu juhlava Oopperamenu.