MAINOS
UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä. Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia...
Tapas Bar Inez hemmottelee runsastuneen tapasvalikoimansa maistelijoiden lisäksi erityisesti mallasherkkusuita, sillä juomavalikoimaan on suhahtanut espanjalainen pienpanimo-olut poikineen. Hanojakin tuli niiden myötä pari lisää. Parista valutellaan tuoppeihin espanjalaisia uuden polven käsityöläisoluita.
Uusi linjakas terassi avautui koskimaisemiin, kun Hans Välimäen luotsaaman August von Trappen patiomainen terassikokonaisuus valmistui. Ulkoilmanautinnot alkoivat sekä syömäilyn...
Plevnassa on valmistettu jo pitkään paria omenasiideriä, puolikuivaa sekä erittäin kuivaa suodattamatonta siideriä, mutta jo jonkin aikaa on panimomestari...
Plevnan annokset ovat rehtiä ja runsasmakuista ruokaa, joka istahtaa mainiosti talon omien oluiden kyljessä nautiskeltavaksi. Vaikka annosvalikoima on muuten...
Panimoravintola Plevna on startannut kesän terassikauden vaaleiden vehnäoluiden ja raikkaan siman virratessa. Ulkosalla voi myös ruokailla ja siihen uusi kesämenu tarjoaa juuri terassilla nautittaviksi sopivia annoksia niin suureen kuin pienempäänkin nälän näverrykseen.
Plevnan annokset ovat rehevää ja nälkäiseksi jättämätöntä ruokaa, joka istahtaa mainiosti talon omien oluiden kyljessä nautiskeltavaksi. Kevään korvalla ravintola...
Panimoravintola Plevna on startannut kevään raikkaissa merkeissä niin olut- kuin annostarjontansakin tiimoilta. Tänä vuonna maisteltavaksi saadaan kokonainen vehnäolut-trilogia ja maistellaan uudistetun listan annoksia.
Plevnan panimomestari Sam Viitaniemi on luonut Suomen juhlavuoden kunniaksi erän Jermu-sahtia. Jermun etiketti ammentaa tunnelmansa Tuntemattomasta sotilaasta, ja katajaisen...
Plevnan hanoihin on kesäkelien kunniaksi napattu kiinni huikea ja mielenkiintoinen Mount Evans Saison. Yllätyksellisen saisonista tekee se, että se...
Tampere on nyt saanut oman japanilaisen gastropubinsa, Izakaya Nomun. Kyttälän ravintolakaupunginosa sähköistyi entisestään tyylikkäästä tulokkaasta, joka houkuttaa poikkeamaan vaikkapa after work -lasilliselle ja pikku purtavalle ennen kotiutumista. Tai istumaan iltaa kaveriporukalla pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja makupaloja napsien.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkkua, jotka juontavat juurensa slaavilaisesta perinteestä. UkkoMetsossa blinejä on saatavilla helmikuun puoliväliin saakka.