augustvontrappe-terassi-2

Uusi linjakas terassi avautui koskimaisemiin, kun Hans Välimäen luotsaaman August von Trappen patiomainen terassikokonaisuus valmistui. Ulkoilmanautinnot alkoivat sekä syömäilyn että juomailun saralla, sillä bistron ja baarin belgimakuja pääsee maistelemaan myös auringossa paistatellen.

augustvontrappe-terassi-3-300x200Matkailutalon kupeessa sijaitseva terassi jakautuu Ilveksen puoleiseen seurusteluun ja kippistelyyn soveltuvaan osaan ja Verkarannan suuntaan katsovaan lokoisaan ruokailuterassiin.

Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Saija Mattilan mukaan terassin parhaita puolia ovat erityisesti sijainti sekä ruoka- ja juomatuotteiden monipuolinen valikoima.

– Augustin terassin valttikortti on ehdottomasti lokaatio: keskeinen sijainti kaupungin ytimessä, mutta kuitenkin kiireeltä suojassa takaa oman tunnelmansa. Samoin Verkatehtaan rannan koskimaisemat ovat vertaansa vailla ja aurinko paistaa tähän läpi päivän, Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Saija Mattila kertoo.

augustvontrappe-terassi

Terassimenu on yhtä monipuolinen kuin bistrossa, joten ruokailemaan pystyy niin napostellen kuin isommastikin aterioiden.

– Terassilla voi nauttia bistron tapaan esimerkiksi ”simpukoita merimiehen tapaan”, Le burgeria rotukarjan pihvillä, kananpoikaa Poussin sekä vohveleita eri täytteillä. Lisäksi ravintolassa tarjoillaan spesiaaliannoksia läpi kesän – uutuutena listaltamme löytyy vaihtuva kolmen ruokalajin menukokonaisuus. Juomapuolelta belgialaiset ja hollantilaiset oluet, kuohuvat sekä erilaiset viinit ovat kesätarjontamme keskiössä, Mattila jatkaa.

augustvontrappe-hans-2

augustvontrappe-dj-300x200Ravintolan terassialueella vietetään kesätorstaisin Summer Thursday’s DJ von Trappe -tapahtumaa, jolloin terassikansaa hemmotellaan jazz- ja bossanova-tyylisellä musiikilla. DJ aloittaa joka torstai klo 17.

Tunnelman lisäksi myös puitteet ovat kunnossa. Kuten bistron ja pubin, myös terassin on suunnitellut sisustussuunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsinki Oy:ltä.

– Tuttuun Ekmanin tapaan tässäkin kohteessa laadukkaat materiaalit ja harkitut sävyt ratkaisevat. Terassi on toteutettu upeilla ranskalaisilla Tolixin kalusteilla, joista mainittavana yksityiskohtana ovat pirteän vihreät tuolit. Sohvat ja pystypöydät ovat puuseppien mittatilaustyötä, Mattila summaa.

Keittiö avataan ma–la klo 12, sunnuntaisin klo 14. Ruokaterassi palvelee sään mukaan.

Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT

RAVINTOLAESITTELY

[catlist tags=”august-von-trappe”]