MAINOS
Usein trendi sekoitetaan itse asiassa varsin pysyviin asioihin, kuten ikiaikaiseen olueeseen. Olut on yksi vanhimpia juomia ja se vaahtoaa nyt laaturavintoloissa entistä väkevämmin. Vaikkei pihviravintolana tunnettu Ravinteli Huber ole varsinaisesti olutravintola, siellä juoma on ollut poikkeuksellisen vahvasti esillä heti ravintolan avaamisesta lähtien. Ravintoloitsijoiden uutuusravintola Pork & More tulee olemaan olutravintola vielä vahvemmin.
Näyttelijä Elina Rintala on kiinnostunut niin ruoasta kuin raaka-aineistakin. Ruoasta maun lisäksi myös hyvää oloa hakeva Rintala suosii luomua ja...
Pyynkin Käsityöläispanimolla pantu Petri​ ​Nygård​ ​KALJAA​! ​on​ ​vahvuudeltaan​ ​4,7%​ ​ja​ ​tyyliltään​ ​pils.​ ​Oluen suunnittelua​ ​ja​ ​valmistusta​ ​varten​ ​​Nygård​ ​vietti​...
Osoitteeseen Näsilinnankatu 21 C avautunut Salsallada on Guru's Kitchenistä tutun porukan uusi ravintola, joka tuuttaa tarjolle jaettavia annoksia tapaksista tacoihin, sekä...
Messevästä ja laadukkaasta olutvalikoimastaan tunnettu O'Connell's Irish Bar on Tampereen ainoa ehta irkkupubi ja koko Suomen ehdotonta irlantilaisaatelia. Nyt...
Pyynikintorin laidalla pian 50 vuotta toimineen olutravintola Tuopin uudet kuosit kunnioittavat pubivanhusta. Ravintola valmistui ensi vuoden juhlavuoteen uudistamalla ravintolatilat vanhaa kunnioittaen, sillä kanta-asiakaskunta pitää ravintolaa lähes omana kotinaan ja siistinä kodikkaana olohuoneena.
UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin. Idea...
Pyy pistää lasit kuplimaan Papinkadulla työviikon päätteeksi, sillä perjantaisin tarjolla on cava-kuohuviiniä perin edulliseen After Work -hintaan. – Kolmesta kuuteen kuoharia...
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.
Virolaisen panimo Lehenin oluet valtaavat Gastropub Nordicin kaikki 7 vaihtuvaa hanaa tap take over -hengessä perjantaina 27.5. Paikalle saapuu...
Heikki Ahopellon ja Viinitallin yhteistyö kantaa hedelmää nyt myös oluiden muodossa. Itsekin hyvän oluen ystävänä tunnettu Ahopelto iloitsee ravintolaan saapuneista ranskalaisista luomuoluista, joita saa Suomessa yksinoikeudella vain Armaksista.
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.