MAINOS
Gastropub Tuulensuu piristää uudenvuodenjuhlijoita täräyttämällä auki niin samppanja- kuin kuohuviinipullojakin suurella kädellä! 31.11. ja 1.1. avoinna on kerrallaan aina 10...
Plevnassa on 10.10. alkaen tarjolla todellista herkkua katajaiselle kansalle. Panimomestari Sam Viitaniemi on nimittäin jälleen valmistanut Aleksis Kiven päiväksi ehtaa Unto Sahtia.
Vielä tämän viikonlopun ajan UkkoMetson Elonkorjuuviikoilla vietetään syksyn juhlaa, joka on tuonut ravintolaan live-esiintyjiä ja sadonkorjuunajan herkkuja, niin hanoihin...
Plevan uutta olutta saa pian napata kauppareissulla ruokakärryynsä. Niin sanotusti pohjoismaisen yhteistyön hedelmänä syntynyt Pohjantähti Pale Ale on Koskipanimon historian ensimmäinen markettiolut.
Usein trendi sekoitetaan itse asiassa varsin pysyviin asioihin, kuten ikiaikaiseen olueeseen. Olut on yksi vanhimpia juomia ja se vaahtoaa nyt laaturavintoloissa entistä väkevämmin. Vaikkei pihviravintolana tunnettu Ravinteli Huber ole varsinaisesti olutravintola, siellä juoma on ollut poikkeuksellisen vahvasti esillä heti ravintolan avaamisesta lähtien. Ravintoloitsijoiden uutuusravintola Pork & More tulee olemaan olutravintola vielä vahvemmin.
Olutravintola Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo 15 vuoden ajan. Olutravintolaklassikko panostaa edelleen erityisesti laadukkaaseen olueen, sen oikeaoppiseen tarjoiluun ja hyvään palveluun.
Kesäkuun lopussa remontin jäljiltä avautunut tamperelainen olutravintola Oluthuone Panimomestari uudisti niin valikoimansa kuin tilansakin.
Tampereen ravintolalaivat esittelyssä: Suvilaivan kannella tai pelastusveneissä voi huljutella siideriä ja olutta kelpo järvimeiningissä.