MAINOS
Viikonlopun Supermessujen Viinimessuilla on mahdollisuus kurkistaa sekä molekyylikokkaukseen että eteläafrikkalaisiin makuihin Tiiliholvin huippukokkivierailun tyyliin.
Tämän hetken tunnetuin eteläafrikkalainen kokki, Marlene van der Westhuizen, saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Tiiliholviin 11.-12.4. Marlenen suunnittelema menu on saatavilla kuitenkin jo 7.4. alkaen ja sen kumppaneiksi on valittu myös viinit Etelä-Afrikasta, De Grendelin viinitilalta, jota edustamaan paikalle saapuu kellarimestari Charles Hopkins.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Solo Sokos Hotel Tammerin brunssilla lauantaina 29. ja sunnuntaina 30.11. on laadukkaan ruoan lisäksi tarjolla myös ensiluokkaista muotia.
Lähiruokaguru Heikki Ahopelto lanseerasi äskettäin lähiruokaisat Armakset, jotka ovat hänen näkemyksensä kotimaisista tapaksista. Ne maistuvat raikkaiden, tyylipuhtaiden luomuvalkoviinien kanssa.
Gastropub Tuulensuu piristää uudenvuodenjuhlijoita täräyttämällä auki niin samppanja- kuin kuohuviinipullojakin suurella kädellä! 31.11. ja 1.1. avoinna on kerrallaan aina 10...
Masu Asian Bistron hiljattain uudistunut, sesonkien mukaan elävä annosvalikoima hellii sisällään mielenkiintoisia tuttavuuksia. Uutuutena paikalle ja pataan on tiensä suloisesti röhkinyt muiden muassa Tao tao -possu.
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Finlaysonin Palatsi on varustautunut kylmeneviin keleihin hiukan tuhdimman makuisin annoksin ja mielenkiintoisin, harvinaisin Bodegas Godelian viinitilan juomin. Kyseessä on...
Välimerellinen ravintola Frankly on pyörinyt jo kymmenen vuotta samalla liikeidealla: tarjotaan hyvää palvelua ja itse valmistettua hyvää ruokaa. Hyvää ja toimivaa ei kannata muuttaa, ainoastaan maustaa. Vaikka Franklyn toimintamalli onkin osunut nappiin asiakkaiden mielihalujen suhteen, kertoo ravintoloitsija Lasse Vidman oppivansa aina vaan uutta vieläkin.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin tänä vuonna 12. kerran. Korkealle arvostetun patsaan ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa sai tällä kertaa Pasi Mamia.