armas-katukeittio-viinibaari

tapas2Lähiruokaguru Heikki Ahopelto lanseerasi äskettäin lähiruokaisat Armakset, jotka ovat hänen näkemyksensä kotimaisista tapaksista. Ne maistuvat raikkaiden, tyylipuhtaiden luomuvalkoviinien kanssa. Heikin Armaksissa on alusta asti hyödynnetty mm. Tampereen Viinimessuilla tuotteitaan esittelevän  juustomestari Peter Dörigin juustoja Mouhijärvellä toimivasta Herkkujuustolasta.

Armas Katukeittiö & Viinibaarissa nautiskellaan Viinitallin maahantuomia persoonallisia ja laadukkaita pientilaviinejä….vieläpä laseittain tarjottuna. Lasimyynnissä on jo tusina vaihtuvaa viiniä.

Ajankohtaisia erikoisuuksia ovat rajallisen saatavuuden luomuvalkoviinit  Limoux’sta , Etelä-Ranskasta. Domaine Beguden Sauvignon Blanc, Chardonnay ja Gewurztraminer 2013 ovat sertifioituja pienen tuottajan luomuviinejä, jotka saivat ammattilaisilta juuri suuren suosion ViiniExpossa.

Jokainen viini laseittain 7,5e, lisäksi saatavilla luomuvalkoviini -tasting, 3 viiniä, 13 eur (8cl/viini).  Armas Viinibaari on Supermessu-viikonloppuna avoinna pe-la 21.00 asti.

Ravintolan kotisivut: armasviinitupa.fi

Vinkki Tampereen Viinimessuille!

herman-herkkujuustola

Mouhijärvellä Herkkujuustolassa maukkaita tuotteita kehittelevä juustomestari Peter Dörig kertoo juustojen makumaailmasta sekä opastaa juustojen ja viinien yhteensovittamisessa.

Ajankohta: Tampereen Viinimessuilla perjantaina 11.4. klo 13 ja lauantaina 12.4. klo 12.30