MAINOS
Mikä pyörii kokkismiehen mielessä ja vartaassa? Mehevä tipunen tietenkin. Maaliskuun alussa Koskikeskuksen valloittaa grillattu kananpoika poikineen, kun mm. Saludista...
The Living Room avatTIIn torstaina 29.12.2016. viralliset avajaiset perjantaina 13.1.2017. Meksikolaisbaari Barmaciasta tuttu Leon Aguilera kumppaneineen laajentaa kaupungin makumaisemaa autenttisilla latinomauilla...
Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren...
Pyytä on nyt pivossa aivan kirjaimellisesti, sillä Papinkadulla pesäpuunsa oksat sekä ukset avannut Pikkuravintola Pyy tarjoilee kyseisen nimistä annosta. Kastikkeena...
Perheyritys Metsärannan Liha on vuodesta 1995 asti toiminut suoranainen siankasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa possujen hyvinvointiin ja laadukkaasti tuotettuun lihaan...
Deli 1909 & Wine Bar avautuu kesään mittavan terassin ja mainion viinin voimin. Koko Viinifiestoista tuttu sisäpiha-alue on nyt...
Deli 1909 & Wine Barin uusi ravintolapäällikkö Ville Koho on monitoimimies sekä lasiin että lautasille laitettavien viinibaarin makujen takana. Sanojensa...
Deli 1909 & Wine Bar on saanut viinipitoisten ja charcuterie-maukkaiden antimiensa ohjastajaksi ravintolapäällikkö Hanne Halosen. Juomataituri tahtoo karsia viinibaarinautiskelusta...
  Koskikeskuksen alikulkutunnelissa tirisee ja pyörii jo mehevä pollo poikineen, sillä Toni Leskisen ja Aku Haljoen espanjalaistyylinen Los Pollos -kanaravintola on...
Viineistä viehtyneeseen Sasoriin on aina voinut piipahtaa myös pelkästään lasilliselle ja ihan pikkuisellekin naposteltavalle. Viinibaarin suosion suuretessa myös juomavalikoima...
Hakametsän jäähallin alakerrassa tutustutaan, verkostoidutaan ja jutellaan kavereiden kanssa keltaisissa kuvioissa aina Ilveksen kotiotteluiden aikaan. Ilves-Klubi on viime vuosina nostanut...