Deli 1909 & Wine Bar avautuu kesään mittavan terassin ja mainion viinin voimin. Koko Viinifiestoista tuttu sisäpiha-alue on nyt Delin viinillistä reviiriä. Myös live-artistit pelmahtavat paikalle.

– Olemme saaneet uuden entistä laajemman terassiluvan. Fiestoista tuttu koko sisäpiha-alue on nyt käytössämme koko kesän, kertoo ravintoloitsija Sami Lappalainen tyytyväisenä.

Esiintyjien lisäksi sisäpihalla järjestetään elokuun vaihteeseen sijoittuva Viini & Juustofiesta sekä seuraavana viikonloppuna Siideri & Tapasfiesta.

 

Suojaisa sisäpihan Viiniterassi on omiaan oman rauhan letkeää terassimenoa kaipaaville, sillä pöytiä saa siirrellä mielihalujensa mukaan.

– Tänne uskaltaa tulla hieman rauhallisempaa ja väljempää menoakin kaipaava. Tuoli- ja pöytäryhmiä saa siirrellä alueella oman mielensä mukaan niin kauas tai lähelle muista asiakkaista kuin haluaa, Lappalainen jatkaa.

Viinin kyljessä maistuu luonnollisesti pieni syötävä niin juustojen, leikkeleiden kuin erilaisten kasvishyvyyksien ja oliivien muodossa. Tarjolla onkin sekä juusto-, leikkele-, kasvis- ja kaikki edellä mainitut miksaava Deli-lauta juomien kanssa naposteltaviksi.

– Meillä on pikkupurtavaa eurooppalaiseen tapaan. Se maistuu ainutlaatuisessa sisäpihan Viiniterassi-ympäristössä niin aidolta ja rehelliseltä kuin olla voi, toteaa Lappalainen.

Ruokaisien makujen ohella juomatarjontakin on luonnollisesti laadukasta ja myös tapahtumapaikka ainutlaatuinen, viihtyisä keskustakorttelin sisäpiha Puutarhakadulla, legendaarisen Laternan takana.

Perjantaina 12.6. esiintymässä: Jo’Buddy & Bo’Ramo. Showtime
19:30-22:30, ilmainen sisäänpääsy.

Lauantaina 13.6. esiintymässä: Delin Stand Up-terassi, Työn alla.
Esiintyjinä mm. Anita Ahonen, Jape Grönroos, Jussi Simola, Tommi
Mujunen…Showtime 19:30-22:30. Liput ennakkoon 8€, ovelta 10€.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy