MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Los Pollos on kanaruokiin erikoistunut ravintola ja ravintoloitsija Toni Leskinen sen kekseliäs kanaherkkujen kehittäjä. Lounasruokiin panostetaan ravintolassa tosissaan ja...
Välimerellinen ravintola Frankly on pyörinyt jo kymmenen vuotta samalla liikeidealla: tarjotaan hyvää palvelua ja itse valmistettua hyvää ruokaa. Hyvää ja toimivaa ei kannata muuttaa, ainoastaan maustaa. Vaikka Franklyn toimintamalli onkin osunut nappiin asiakkaiden mielihalujen suhteen, kertoo ravintoloitsija Lasse Vidman oppivansa aina vaan uutta vieläkin.
Tiensä komeasti pronssisijalle Chaîne des Rôtisseurs -organisaation järjestämässä Nuorten kokkien MM-kisoissa kokannut Emmiina Lehtonen saapuu tekemään menestyksekkään menunsa Los...
Ravintolanäyttämö TTT-Klubi on yksi suosituimmista pikkujoulupaikoista Tampereella. Tästä kielii myös se, että esitykset myydään lähes aina loppuun. Musiikkiohjelman vastaava ja...
Ravintola LiV järjestää samppanjatastingin torstaina 30.9. Maistelussa tutustutaan samppanjan kiehtovaan maailmaan seitsemän erilaisen samppanjan maistelulla. Samppanjan kanssa maistellaan erilaisia, pieniä,...
Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta...
Lähiruokaguru Heikki Ahopelto lanseerasi äskettäin lähiruokaisat Armakset, jotka ovat hänen näkemyksensä kotimaisista tapaksista. Ne maistuvat raikkaiden, tyylipuhtaiden luomuvalkoviinien kanssa.
Henriksin ravintoloitsijalla Saara Sinivuorella on aina ollut silmää nuorille keittiö- ja salilupauksille. Juuri uutena ravintolan keittiömestarina aloittanut osaava Valtteri Hakkarainen...
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Maalaisranskalaiset Fransmanni-ravintolat ovat uusineet ruokalistansa. Uusi ruokalista on entistä monipuolisempi, suosittujen klassikkoannosten rinnalla on paljon kiinnostavia uutuuksia kuten...
Kiven ruokalista on uudistunut kesäiseksi. Myös aurinkoisella kesäterassilla uutuutta pukkaa, sillä se saa aivan oman baarin asiakkaita palvelemaan. Näyttelijät ovat jälleen...
JAZZ TAMPERE HUOM! KIVI SULJETTUNA REMONTIN VUOKSI JOULUKUUSTA 2023 ALKAEN Kulttuuriravintola Kivi on rentoa ruokailua, tuopposelle tai lasilliselle poikkeamista ja monipuolista...
Kalevan hurjaa vauhtia kehittyvä ruoka- ja baarikattaus sai uuden herkun alkukesästä, kun Public House Huurre alkoi korkkailla ja kokkailla...