Los Pollos on kanaruokiin erikoistunut ravintola ja ravintoloitsija Toni Leskinen sen kekseliäs kanaherkkujen kehittäjä. Lounasruokiin panostetaan ravintolassa tosissaan ja tästä eteenpäin perjantailounas on Los Pollos Fry-day, eli pääosin uppopaistettuja antimia. Ne vaihtuvat viikottain.

– Ensimmäinen Fry-day aloitettiin mm. kananreidellä, joka yrttimarinoidaan oliiviöljyssä ja yrteissä. Sitten vain täysleivitys pankokorppujauhoilla, jotka ovat vähän crispimpiä. Sen jälkeen uppopaistetaan ja kana tarjotaan tuoreiden lisukkeiden kanssa tasapainottamaan muuten lihaisaa annosta. Ja salaattibuffet’han kuuluu kaikkiin lounaisiin, lisää Leskinen.

Popcorn-kanaa

Jos uppopaistetut lounasannokset saavat kovan suosion, annoksia nostetaan myös à la carte -listalle.

– Nythän meillä löytyy jo Naapurin Maalaiskanan rintapaloista valmistettua friteerattua ja mausteista pikku Popcorn-kanaa, jonka dippeinä on lämmin
aurajuustokastike ja salsa brava. Pienet popcornin kokoiset palat on maustettu mm. savupaprikalla ja paneroitu pankokorppujauhoilla. Rapsakka pinta syntyy nopeasti raakana friteeratessa, jolloin liha juuri ja juuri kypsyy, paljastaa ravintoloitsija.

Los Pollosin lounaalla on aina kolme muutakin erilaista lounasvaihtoehtoa tuoreista raaka-aineista valmistettuna, lähiruokaa unohtamatta.

Los Pollos käyttää eettisesti kasvatettua kananlihaa. Naapurin Maalaiskanan lintujen liha on 100-prosenttisesti suomalaista ja GMO-vapaata. Naapurin Maalaiskana -lihatalossa uskotaan, että kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa.

Los Pollos kokkaa nyt myös kovasti kysyttyä cateringia