MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Olut on tuhansia vuosia vanha juoma. Varhaisimmat dokumentit tuosta jalosta juomasta ovat noin 6000 vuoden takaa. Olut on ollut keskiajalla paitsi olennainen osa päivittäistä ravinnonsaantia, myös myös pääsiäisen ja paastonajan juoma, sillä sitä nauttimalla on korvattu jopa kokonaisia aterioita.
Ravintola Funky Woo Asian Street Food & Bar avautuu 28.4. Tampereen ydinkeskustaan, osoitteeseen Aleksanterinkatu 20. Ravintolassa on ympärivuotinen lasitettu...
Vuonna 1974 perustettu Bodega Salud täyttää lokakuussa jo komeat 50 vuotta. Koko vuoden mitalta jatkuva juhlistus alkaa ruokaisalla kunnianosoituksella...
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ilouutisia munkinhimoiselle kansalle - Pyynikin näkötornin munkkikahvila saa pikkusiskon! Uusi monipuolinen munkkikahvila avataan marraskuussa osoitteeseen Keskustori 1. Toisen kahvilan...
Ismo Nieminen on siirtynyt Koski Pintxon ravintolapäälliköksi. Sinne Finlaysonin Palatsilla pitkään vaikuttanut Nieminen hakeutui uusien työkuvioiden kutsumana. – Olen uudesta...
Aurinko helli terassilla paistattelevia Kaffilan asiakkaita. Kahvila juhlisti keskiviikkona 16.4.2014 kaksivuotissynttäreitään.
Miltä kesä maistuu? Monen mielestä herneiltä. Niin myös Kumma junk bar & lounge -joukkueen mielestä. Siksipä ravintola johdattelee asiakkaansa...
Tampereelle on saatu rajoitettu erä huimia uutuusjuomatuotteita, jotka ovat tarjolla tietenkin Gastropub Tuulensuussa. Erikoisuuksia ovat esimerkiksi Tilquinin sekoittamon luumu-lambic...
Hän on säkenöivä persoona ja maineikas kokki, joka on utelias elämälle ja ruoalle. Kesällä avattavan Pikkubistro Kattilan osakas ja keittiömestari Silvia del Carmen Castano suhtautuu ruokaan intohimolla.
Mylläreissä vietetään parhaillaan riistaviikkoja. Tarjolla on metsäisiä makuja villisiasta hirveen, hirvestä poroon ja sorsasta jänikseen. Annokset vaihtelevat vähän sen mukaan, millaisia eriä mielenkiintoisia raaka-aineita ravintolaan löytyykään.
Winebridgessa järjestetään keskiviikkona 30.1. chileläisten Cono Sur -viinien tasting-tilaisuus, johon on vapaa pääsy. – Nyt on erinomainen tilaisuus kuulla Chilen yhden...
Ylöjärven kunnan ympäristötoimi ja Ekokumppanit Oy järjestävät maksuttoman villivihannesretken, jolla opetellaan tunnistamaan yleisimmät syötävät luonnonkasvit ja hyödyntämään niitä keittiössä....