MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Googlasitko uutta ravintola Koskea Tampereella? Juttumme löytyy täältä https://kohokohdat.fi/tampere/ravintola-koski-on-lounas-ja-tilausravintola-seka-saarikoski-cateringin-keittio/ Koski Bar & Brasserien toiminta on loppunut ja sen tilalla toimii pintxobaari. Koskipuiston...
Carni!-viikot ovat täydessä käynnissä Ristorante Comossa. Hämeenkadun linjakkaaseen italialaiseen on luotu listallinen runsaan lihaisia ja talven viimoissa lämmittäviä annoksia tavallisen à la carte -listan lisäksi.
Osoitteeseen Sammonkatu 50 ilmestynyt La Fiesta on meksikolaishenkinen ravintola, joka palvelee monipuolisesti niin lounas- ja illallisravintolana kuin lupsakkana baarina ja street food -noutoruokapaikkanakin. Sunnuntaisin pistetään vielä brunssipöytä koreaksi.
O'Connell's Irish Pub on rennon irlantilaismenon ja musiikin lisäksi yhteisöllinen ja irlantilaisia perinteitä vaaliva olutravintola. Niihin perinteisiin kuuluu myös...
Tiiliholvin 23.9. starttaavat pihviviikot tuovat lautasille miehevän lihaisia herkkuja. À la carte -listan rinnalle tulee 5 erilaista pääruokavaihtoehtoa sisältävä Lihaa ja Liekkejä -menu. Pihvipitoisten annosten lisäksi valittavaksi saadaan hyvin erikoislaatuista saksiniekkaa: sinistä hummeria.
Tapas Bar Inez hemmottelee runsastuneen tapasvalikoimansa maistelijoiden lisäksi erityisesti mallasherkkusuita, sillä juomavalikoimaan on suhahtanut espanjalainen pienpanimo-olut poikineen. Hanojakin tuli niiden myötä pari lisää. Parista valutellaan tuoppeihin espanjalaisia uuden polven käsityöläisoluita.
Pienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika ja tästä mainio todiste on kokeneiden paniPienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin.
Tampereen Keskustorin kesäkeitaan ruokatoimijat ovat kesällä 2022 torilla taas! Ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos,...
Historiallinen Solo Sokos Hotel Tammer isännöi itsenäisyyspäivän jatkoja.
Tom & Crill on hiljattain Voimakadulle muuttanut mutkaton lounasravintola, joka on saavuttanut suuren suosion kaikessa hiljaisuudessa. Ravintoloitsija Tomi Koskenniska...
Dj Juissi eli Juha Koivunen on pyörittänyt suunnattomasti cd-levyjä, vimmatusti vinyylejä ja musisoinut myös digitaalisessa muodossa 40 vuoden ajan. Missä...
Aito Wagyu on epäilemättä maailman luksuslihojen kärkeä ja Kobe sen tunnetuinta huippua. Nyt Bodega Saludissa on saatavilla tuota lihanrakastajan päiväunta, jota ei ole saanut viedä Japanista kuin kolmisen vuoden ajan. Kobea vasta vuoden verran. Jos olet siis syönyt japanilaista Wagyuta saati Kobea jossain muualla kuin Japanissa ennen vuotta 2012, sinua on huijattu. Saludissa ei huijata. Sertifikaatti sekä kirjaimellisesti suussa sulava liha todistavat sen.