Zarillon kesäinen halloumiburger.

Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola. Tuttuun tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia.

Kesäkuun puolella avautuneessa uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc.

20-vuotias Zarillo juhlii – Burgereita ja tex mex -makuja satulassa haukkaillen

Tampereen ensimmäinen Zarillo avasi ovensa jo 20-vuotta sitten. Uusi Zarillo-ravintola toimii samalla konseptilla jo olemassa olevien kanssa. Myös Puutarhakadun Zarillossa tarjoillaan lounasta arkisin klo 11-14. Tiistaisin vietetään jo legendaariseksi muodostunutta Burgertiistaita, jolloin kaikki listan klassikkoburgerit maksavat vain 6 euroa. Myös 6 euron opiskelijatarjous on Puutarhakadun Zarillossa voimassa viikon jokaisena päivänä.

Burgerbileitä ja yksityistilaisuuksia kabinetin puolella

Zarillon uutukainen 20 hengen kabinetti soveltuu hienosti monenlaisiin juhliin synttäreistä polttareihin. Tila muuntautuu nopeasti myös kokoustilaksi, josta löytyy valkokangas ja videotykki sekä wifi.

 

Uusi Zarillo avattiin perjantaina 28.6.2019.

TOIMITUKSEN VINKKI! Tilaa Zarillon uutiskirje ja voita 20 € lahjokortti, joka arvotaan joka kuukausi tilaajien kesken.