Aurinkoinen La Fonda on perinteisen reheviä latinalaisamerikkalaisia annoksia, aitoa meksikolaista kaakaota ja maistuvia suolaisia sekä makeita leivonnaisia.
Klassikkoravintola Astorin terassilta on leppoisaa seurailla Keskustorin ja kävelykadun ihmisvilinää joko ruokaillen tai viilentäviä virvokkeita nautiskellen. Ulkosalla on mukavaista maistella etenkin ravintolan asiakasystävällisesti hinnoitellun brasserie-listan annoksia.
Vielä hetki sitten Kehräsaaressa kuului kattiloiden kilinän sijaan vasaroiden pauke. Stefan's Steakhousessa oli armoton keittiön laajennusremontti meneillään, mutta nyt kirjaimellisesti upouudet ovet on avattu asiakkaiden saapua ja listakin uudistui keittiömestarin osaavissa käsissä.
Jauhoja, leipää, tuoreita vihanneksia, lihaa, jäätelöä, juustoa, vauvanruokaa, oliiviöljyä.... Kaikki luomua ja ympäristölle ystävällistä, kaikki keskustan yhdestä kaupasta. Tila tuli kaupunkiin!
Monet ravintolat pistävät kesän ajaksi lounaansa tauolle, mutta onneksi juuri listansa uudistanut Wistub Alsace tarjoaa lounasta läpi koko kesän. Suojaisalla ravintolan ulkoterassilla kelpaa nimittäin nautiskella ranskalaisittain suvisen Laukontorin vilinää fiilistellen.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
Plevnan olut- ja ruokaterassi on mainio kesäkohde Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla. Kesäiset oluet ja ravintolan suvinen lista tarjoavat mainioita...
Heinätorin ravintoloitsija Irja Väänäsen vaalima runsaan vihreä terassi kukoistaa kauniiden kukkien lisäksi tänäkin kesänä myös yrttisin antimin. Ruukut ja kukkalaatikot pursuavat yrttitarhana ruokailijoiden iloksi.
Kovasti odotettu Demon maakuntamatka Tampereelle maistuu jo kielenpäällä. Demolaiset pakkasivat patansa sekä kattilansa ja suuntasivat avaamaan pop up -ravintolan pariksi viikoksi Ravinteli Berthan tiloihin.
Kangasalan tuore ravintola Pepper on rento ja mutkaton ruokapaikka sekä baari.
UkkoMetso on leppoisa ravintola Hämeenpuistossa, aivan pääkirjasto Metsoa vastapäätä. Entisen Esplanadin tiloissa toimiva paikka on jo auki aurinkoisen Hämeenpuisto-terassin ja baarin osalta, mutta ruokapuoli avaa vasta remontin jälkeen kesäkuun puolella.
Tamperelaissyntyinen Suomen ykköskeittiömestari Hans Välimäki paljasti Pirkanmaan Yrittäjä -lehden haastattelussa tamperelaiset lempiravintolansa.
Gringos Locos on kokkaillut meksikolaistyyppisen mausteisia makujaan Kehräsaaressa jo seitsemän vuoden ajan. Upea sijainti suojaisine sisäpihaterasseineen houkuttaa suviseen herkutteluun niin ruoan kuin kesäisten drinkkienkin muodossa.