Hans Välimäen mukaan hinta-laatusuhde on nykyravintoloiden tärkein suuntaus tällä hetkellä.
Hans Välimäen mukaan hyvään hinta-laatusuhteeseen pyrkiminen on ravintoloiden olennaisin suuntaus tällä hetkellä.

Tamperelaissyntyinen huippukeittiömestari Hans Välimäki paljasti Pirkanmaan Yrittäjä -lehden haastattelussa tamperelaiset lempiravintolansa.

Bertha, C, Huber ja Salud ovat miehen mielestä ykkösravintoloita Tampereella.  Hannu Wissin omistaman Saludin hän mainitsi ensimmäisenä. Hans on työskennellyt Saludissa uransa alkuaikoina ja kuvailee Hannua aidon hyvässä mielessä kylähulluksi ravintoloitsijaksi.

midhill-hans-valimaki2

Särkänniemen ravintolapalvelut täydentyivät tänä kesänä Hans Välimäen Midhill-ravintolalla. Laadukkaita hampurilaisia tarjoava ravintola on maamme parhaimpiin keittiömestareihin kuuluvan Välimäen ensimmäinen Tampereella. Välimäen helsinkiläisravintola Chez Dominique on Suomen ainoa kahden Michelin-tähden ravintola.