MAINOS
Hella & Huone poimi Ranskan helmet lautasille Goût de France -illalliselleen. Ranskalaisen ruokakulttuurin päivää juhlistetaan siis ravintolassa ainutlaatuisen upeasti torstaina 19.3.2015.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Ilo, juhlinta ja nautiskelu ovat etsiytyneet pitkästä unestaan heränneeseen Näsilinnaan. Nyt rapusesonki alkaa olla parhaimmillaan ja keittiömestari Silvia Castañon sekä...
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin tänä vuonna jo 13. kerran. Pekka Salmela ja Mika Roito, eli ravintoloitsijamiehet ravintelien Bertha, Huber ja Pork & More takana, ovat pokanneet PRO Yrittäjä 2015 -voittopatsaan.
Rakas Tampere on 14.-17.5. pidettävä nelipäiväinen kaupunkitapahtuma, joka kutsuu tutustumaan Tampereen persoonallisiin kivijalkaputiikkeihin ja tietysti ravintoloihin. Tapahtuman tarkoitus on tuoda...
Aleksanterinkadun sykkeessä oleva ravinteli Pork and More avaa jatkossa myös ovensa lounasaikaan tiistaista perjantaihin. Itse asiassa muutos entiseen on huomattavasti suurempi, koska ruokaa on tarjolla koko päivän kello yhdestätoista eteenpäin maanantaita lukuun ottamatta.
Plevan uutta olutta saa pian napata kauppareissulla ruokakärryynsä. Niin sanotusti pohjoismaisen yhteistyön hedelmänä syntynyt Pohjantähti Pale Ale on Koskipanimon historian ensimmäinen markettiolut.
Izakaya Nomu – Tampere on nyt saanut oman japanilaisen gastropubinsa. Izakaya on japanilainen versio gastropubista ja Nomu tarjoittaa juomista:...
Tampereen yöelämä sai kaipaamansa yökerholisän perjantaina 14.3.2014: http://tampere.kohokohdat.fi/work-lei...
Tampereen Tullikamari on liputtanut ja toiminut elävän musiikin puolesta pian 27 vuotta. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä noin 200 000 ihmistä.
Wistub Alsace laski hintojaan heti vuoden alussa, joten nyt viinituvan leppoisassa tunnelmassa ruokailee ja siemailee entistä edukkaammin. Vaikkapa talvilistan reheviä ja muhevia makuja, jotka lämmittävät pakkasen koettelemia sisällä kotoisassa pikkuravintolassa.
Vuoden Nuori sommelier- ja Nuori kokki -kisaajat olivat tulessa Rovaniemellä 31.1.2015. Sommelier-kisassa upeasti voittajaksi suoriutui tamperelaisravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen. Vuoden Nuori kokki taas on turkulaisessa ravintola Smörissä työskentelevä Laura Virolainen. Onnittelemme taitureita!