Maankuulu lähiöravintola Pispalan Pulteri juhlii 2018-vuonna 50-vuotista taivaltaan päästen samaan sarjaan Tuopin ja Ohranjyvän kanssa.
Tiiliholvin kesämenu on jo monivuotinen traditio. Keskikesän raaka-ainerunsautta hyödyntävä neljän ruokalajin annoskokonaisuus houkuttaa paitsi makujensa, myös hintansa puolesta. Aikuiset...
Winebridgen ravintoloitsija Timo Jokinen on maailmankuulu viiniguru, mutta viinibistrostaan hän haluaa mahdollisimman mutkattoman ja viiniin pingottamatta suhtautuvan. Winebridge ei...
Sasor on todellinen viininystävien koti ja siemailujen suuntima. Tänä syksynä mielenkiintoisia maistelutilaisuuksia on moneen makuun ja mielitekoon. Luvassa on...
Ismo Nieminen ehti toimia Finlaysonin Palatsin viinivainuisena sommelierina ja ravintolapäällikkönä 17 vuotta. Nyt hän pääsee rypäleiden ohella riehaantumaan isommasti...
Ravintola Winebridgessa herkutellaan hitaasti kypsytetyllä maitopossulla tiistaina ja keskiviikkona, kun legendaarinen tamperelaiskokki ja ravintoloitsija Hannu Wiss tulee ravintolan keittiömestarivieraaksi niin Espanjasta...
Hella & Huone tarjoilee itsenäisyyspäivänä 6.12. herkkujaan juhlatunnelmassa. Ravintola ottaa pöytävarauksia klo 12 alkaen.
Tapahtuma
Hella & Huoneen itsenenäisyyspäivä & joululounas
pe...
Tiiliholvi vie riistaruoan astetta jännittävämmälle tasolle, sillä ravintolan riistaviikko on tänä syksynä täysin yllätysmenumuotoinen. Sen verran metsäisiä salaisuuden verhoja raotetaan,...
Riikka Koskela aloitti talossa aikanaan Original Sokos Hotel Ilves Amarillon palvelupäällikkönä ja otti siitä vuoden päästä otti myös Ilves Bar &...
Winebridge sukeltaa maanantaina 29.10.2018 baroloviinien ja Piemonten kulinaarialueen makumaailmaan, kun Tampereelle saapuu viinintekijä Nicola Argamante.
Neljän ruokalajin Piemonte-teeman mukainen päivällinen nautiskellaan yhdistettynä...
Masuuni säväyttää syksyssään riistaisella teemamenulla, jonka itseoikeutettu kuningas on harvoin saatavilla oleva karhu. Otson ohella neljän ruokalajin rouhea annoskimara tuo...
Ravintola Henriks operoi pop up -ravintolan jo toista kesää peräkkäin. Tällä kertaa tähtäimessä ovat erityisesti kala- ja kasvisantimet kalatacoista...