8.8. Gastropub Tuulensuun ravintolapäällikkönä aloittanut Ismo Nieminen toimi reippaasti yli 10 vuotta Finlaysonin Palatsin viinivainustaan tunnettuna ravintolapäällikkönä.

Ismo Nieminen ehti toimia Finlaysonin Palatsin viinivainuisena sommelierina ja ravintolapäällikkönä 17 vuotta. Nyt hän pääsee rypäleiden ohella riehaantumaan isommasti myös maltaista, sillä mies on juuri ottanut paikkansa Gastropub Tuulensuun ravintolapäällikkönä.

– Olen käynyt Tuulensuussa asiakkaana jo monien vuosien ajan. Ruoka on rehtiä ja reilua ja juomavalikoima mainio, Nieminen summaa.

Viineistä säkenöivän innostunut ja vapaallakin niiden tiimoilta matkusteleva Nieminen on täpinöissään paitsi Tuulensuun viinivalikoimasta omatuontiherkkuineen, myös tilaisuudesta uppoutua ammatillisesti syvemmälle erilaisiin oluisiin.

Tuulensuun kellarissa piilee monipuolinen ja valtaisa valikoima erilaisia juomia, mm. Trappist-oluita.

– Valtava valikoima ja vaihtuvuus vähän sesonkienkin mukaan kiinnostaa. Viiniasioita on tullut harjoiteltua enemmän, mutta olutpuolta ei tässä laajuudessa. Mielenkiinnolla ja innostuksella otan haasteen vastaan, vankasta ammattiosaamisestaan vaatimaton Nieminen toteaa.

Työhönsä Finlaysonin Palatsilla Nieminen oli tyytyväinen, mutta kaipasi uusia ammatillisia haasteita etenkin maltaisessa maailmassa. Palatsilla Niemisen pestiä hoitaa toistaiseksi ravintoloitsija Henry Olander.

– Tässä on isot saappaat täytettäviksi. Etsimme huolella uutta tekijää Palatsille, Olander toteaa ja kertoo arvostavansa Niemisen ammattitaitoa.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Kuvat: Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY