GASTROPUB TUULENSUU

Featured Listing
GASTROPUB TUULENSUU

Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuiston laidalla. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan sekä huikeasta juomavalikoimastaan, jossa on runsaasti omatuontierikoisuuksia. Tuulensuu on erikoistunut belgioluisiin, portviineihin, tummiin rommeihin ja samppanjaan. Monia juomia on mahdollista ostaa laseittain. Gastropubeihinsa sekä työhönsä innostuneisuudella ja sydämellä suhtautuva ravintoloitsija Sami Lappalainen on itse usein paikalla. Milloin ei ole metsästämässä pakettiautonsa kyytiin uusia juomatuttavuuksia ympäri Eurooppaa.

Aidon gastropubin tapaan Tuulensuusta saa myös hyvää ruokaa viihtyisässä, muttei liian muodollisessa ympäristössä. Tuulensuun keittiössä valmistuu rustiikkisia mutta taidolla tehtyjä annoksia. Painopiste on Gallian eli mm. Belgian, Ranskan ja Espanjan pohjoisien osien alueen ruokakulttuurissa. Purtavaa löytyy niin pieneen kuin suurempaankin nälkään.

Ravintola on valittu useamman kerran Suomen viidenkymmenen parhaan ravintolan joukkoon.

GASTROPUB TUULENSUU ARTIKKELEISSA

Gastropub Tuulensuun omatuontimatkan tuliaiset saapuivat

Gastropub Tuulensuun ravintoloitsijat palasivat jälleen omatuontimatkoiltaan ja toivat tuliaisina runsaasti erilaisia absintteja sekä Juran alueen viinejä. Loput juomat saapuvat rahtina perästä, ja 10.7. alkavat Lambic-viikot. –...

Tuulensuussa yhdistellään äyriäisruokia mielenkiintoisten naturalviinien pareiksi 20.-29.4.

Keväisen herkulliset äyriäisruoat yhdistellään mielenkiintoisten naturalviinien pareiksi Gastropub Tuulensuussa 20.-29.4.2017. Torstaina alkava äyriäisten ja naturalviinien täyttämä teemaviikko huipentuu sunnuntaina, kun Chef Nykänen raahaa grillinsä Tuulensuun terassille....

Viini virtaa ravintoloissa – Riesling & Spätburgunder -viikot 8.–20.5.2017

Saksalainen riesling on jo pitkään ollut suuressa suosiossa sekä meillä Suomessa että kansainvälisessa gastronomisessa maailmassa. Tamperelaiset viiniravintolat osallistuvat jo neljättä kertaa kyseisille viiniviikoille, joilla siemaillaan viileän vaalean rieslingin lisäksi tänä vuonna myös punaista ja pidettyä spätburgunderia.

GASTROPUB TUULENSUU TAPAHTUMAT

Tapahtumatietoja tulossa.
GASTROPUB TUULENSUU
Hämeenpuisto 23, 33210 TAMPERE
ma-ti 11-00:30 (02), ke-pe 11-02, la 12-02 ja su 15-00:30 (02)
tuulensuu@gastropub.net