DJ Juissi rytmittää Plevnan kesäkeskiviikot erikoisvinyylien voimin.

Panimoravintola Plevnan Verannalla päästään säästä riippumatta jälleen seesteisiin kasaritunnelmiin, kun keskiviikkoillat valtaa viime kesän tapaan Juha Koivunen eli DJ Juissi. Erikoista musiikkimaisemassa on se, että Juissi pistää pyöräytellen maxi-singlejä, joita ei ihan joka pojalta löydykään. Erikoisversioita erikoiskäyttöön Vinyyliverannalla!

Plevnan lasiseinäinen veranta on oiva viihtymiskeidas säästä tyystin riippumatta. Säävarauksia ei siis tarvita myöskään keskiviikkoisin, kun DJ Juissi muuttaa terassin Vinyyliverannaksi. Tuolloin seuranpitoa ja tuopposten kohottelua rytmittää musiikki, joka on tuttua mutta kuitenkin tuntematonta.

– Vinyyliveranta oli sellainen menestys viime kesänä, että sitä päätettiin jatkaa. Soitan pääsääntöisesti kasaribiisejä, jotka ovat monille tuttuja. Musiikki on kuitenkin vähän erilaista kuin mitä meillä on aikaisemmin kuultu. Näitä erikoisversioita on tehty aikanaan niin sanottuun erikoiskäyttöön: DJ:lle tai faneille, Juissi paljastaa.

Kyseessä eivät siis ole uudelleen lämmitellyt versiot vanhoista biiseistä, vaan levyt on valmistettu samaan aikaan kuin kaikille tutut niin sanotut radiosoittomallitkin.

Itse musiikkivalikoima on valikoitu hilpeähenkiseen kesäviihtymiseen sopivaksi.

– Luvassa on melodista musiikkia, joka tuo muistoja mieleen ja jota on kiva kuunnella. Pitkiä versioita, erilaisia sovituksia ja väliosia.

Ensimmäinen Vinyyliveranta soi Plevnan verannalla keskiviikkoisin klo 17 elokuun loppuun asti.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy