DJ Juissin vinyyliveranta

Panimoravintola Plevnan Verannalla päästään säästä riippumatta jälleen seesteisiin kasaritunnelmiin, kun keskiviikkoillat valtaa viime kesien tapaan Juha Koivunen eli DJ Juissi. Erikoista musiikkimaisemassa on se, että Juissi pistää pyöräytellen maxi-singlejä, joita ei ihan joka pojalta löydykään. Erikoisversioita erikoiskäyttöön Vinyyliverannalla!

Plevnan lasiseinäinen veranta on oiva viihtymiskeidas säästä tyystin riippumatta. Säävarauksia ei siis tarvita myöskään keskiviikkoisin, kun DJ Juissi muuttaa terassin Vinyyliverannaksi. Tuolloin seuranpitoa ja tuopposten kohottelua rytmittää musiikki, joka on tuttua mutta kuitenkin tuntematonta.

Kyseessä eivät ole uudelleen lämmitellyt versiot vanhoista biiseistä, vaan levyt on valmistettu samaan aikaan kuin kaikille tutut niin sanotut radiosoittomallitkin.

Itse musiikkivalikoima on valikoitu hilpeähenkiseen kesäviihtymiseen sopivaksi.

– Luvassa on melodista musiikkia, joka tuo muistoja mieleen ja jota on kiva kuunnella. Pitkiä versioita, erilaisia sovituksia ja väliosia.

– Tämä on nyt jo Vinyyliverannan kolmas vuosi. Soitan pääsääntöisesti kasaribiisejä, monille tuttuja hittejä, mutta pitempinä maxi-versioina. Sellaista musiikkia, jota on kiva kuunnella ja jonka tahtiin voi jalkakin vähän vipattaa, kuvailee Juissi keskiviikkoiltojen hilpeähenkistä rytmikattausta.

Lasiseinäisellä katetulla terassilla on lämpöiset kesätunnelmat keleistä riippumatta.

DJ Juissin Vinyyliveranta Plevnassa keskiviikkoisin 1.6.-31.8.2022 klo 17-20. HUOM! Seuraa ravintolan tiedotusta tapahtumasta.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Juttua päivitetty, Alkuperäinen julkaistu 30.6.2020