MAINOS
Finlaysonin Palatsi on varustautunut kylmeneviin keleihin hiukan tuhdimman makuisin annoksin ja mielenkiintoisin, harvinaisin Bodegas Godelian viinitilan juomin. Kyseessä on...
  Bistro LePot pistää grillin kuumaksi! BBQ-perjantaisin tiristetään vaihtuvia lihaisia herkkuja possusta ja karitsasta kalkkunaan. Paikalla on myös Kylmäsavukeisari suoraan savustusuunista tarjolle...
Pirkanmaan Paahtimolla järjestetään barista-, suodatinkahvi- ja cupping-kursseja.
Belgianperunoita, mereneläviä, kukonpoikaa, suolaisia ja makeita vohveleita, simpukoita, simpukoita, simpukoita... August von Trappe tarjoilee niin porukalla jaettavaksi sopivaisia kuin yksin tai kaksin nautiskeltavia belgibistroannoksia laatumaltaisine kyytipoikineen. Hans Välimäen ohjastama lupsakka mutta linjakas ruoka- ja seurusteluravintola sijaitsee aivan keskustan polttopisteessä, Hämeensillan kupeessa vanhassa Matkailutalossa.
Keväällä Koskikeskusta vastapäätä avattu Purebite viettää 15.-21.9.2014 ribbs-viikkoja. Salaattipainotteinen ravintola ei siis todellakaan kaihda myöskään lihaisaa purtavaa.
Mustanlahden satamassa on tänä kesänä ihan uutta vipinää. Kasvojenkohotuksen kokenut Satamaravintola Kaisla on avannut niin uudistuneen annos- kuin artistikattauksensakin. Satamaan...
Luonnollisesti kasvatettu lähikani on pompahtanut C:n keittiöön ja lautasille. Herkän mutta mehevän makuinen ekoherkku on saanut niin ruokamaakarit kuin ruokailijatkin innostumaan....
Pienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika ja tästä mainio todiste on kokeneiden paniPienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin.
Pohjoismaiden parhaat sommelierit ovat kisanneet! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen taituroi tiensä kolmanneksi sommelierien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 11.10. Reykjavikissa Islannissa. Kisan voitti Tanskan Jess...
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
Tiiliholvin salin puolella liekitettävä pippuripihvi on yksi ravintolan tunnetuimmista elämyksistä. - Tämä on helppo vaihtoehto myös yritysvieraita viihdyttäville, sillä siinä...
Tampere-talon ohjelmistossa on nyt huikea W.A. Mozartin Figaron häät, jonka kunniaksi Mylläreissä on laadittu juhlava Oopperamenu.