MAINOS
Plevnan panimomestari Sam Viitaniemi on luonut Suomen juhlavuoden kunniaksi erän Jermu-sahtia. Jermun etiketti ammentaa tunnelmansa Tuntemattomasta sotilaasta, ja katajaisen...
Kesäkuun lopussa remontin jäljiltä avautunut tamperelainen olutravintola Oluthuone Panimomestari uudisti niin valikoimansa kuin tilansakin.
Tamperelaiset ravintolat Kievari Kahdet Kasvot, Gastropub Soho, Gastropub Nordic sekä Gastropub Praha järjestävät yhdessä FinGinFest tapahtuman 15. – 25.3.2018. Tapahtuma kunnioittaa suomalaista giniosaamista ja nostaa esiin  kuuden...
Gastropub Tuulensuu pistää kuplien oikein kunnolla, sillä perinteisiä samppanjaviikkoja on tänä vuonna laajennettu myös kuohuvien puolelle.
Kievari Kahdet Kasvot esittelee joka kuukausi yhden kotimaisen pienpanimon ja järjestää olut tastingin kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 16.00, jonka...
Ilveksen juhlavuoden kaksi olutta ovat Ahone ja Pomo. Tampereen Sokos-hotellit ovat jo pitkään tuoneet esiin tamperelaisia pienpanimo-oluita. Ilveksessä näitä...
Messevästä ja laadukkaasta olutvalikoimastaan tunnettu O'Connell's Irish Bar on Tampereen ainoa ehta irkkupubi ja koko Suomen ehdotonta irlantilaisaatelia. Nyt...
Tamperelainen Pyynikin Käsityöläispanimo on saavuttanut oluellaan jälleen kansainvälistä kisamenestystä, kun maailmanlaajuisen World Beer Awards -kisan mittava tuomaristo valitsi 10.8.2017 Pyynikin Käsityöläispanimon...
Belgianperunoita, mereneläviä, kukonpoikaa, suolaisia ja makeita vohveleita, simpukoita, simpukoita, simpukoita... August von Trappe tarjoilee niin porukalla jaettavaksi sopivaisia kuin yksin tai kaksin nautiskeltavia belgibistroannoksia laatumaltaisine kyytipoikineen. Hans Välimäen ohjastama lupsakka mutta linjakas ruoka- ja seurusteluravintola sijaitsee aivan keskustan polttopisteessä, Hämeensillan kupeessa vanhassa Matkailutalossa.
Chilifest Finlandin yhteyteen pienpanimofestivaali Tulli Beerfest Suomen tulisin festivaali laajentuu ja levittäytyy uudelle alueelle Tampereella 12.-14.8. vietettävän Chilifest Finlandin yhteydessä...
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.
Tiedätkö mistä Plevna on saanut nimensä? Viimeistään panimoravintola Plevnan Bulgaria-viikoilla se selviää maukkaassa muodossa, sillä silloin luvassa on Bulgariaa...