plevnan-terassi

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Plevnan olut- ja ruokaterassi on mainio kesäkohde Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla. Kesäiset oluet ja ravintolan suvinen lista tarjoavat mainioita makuja niin tuopeista kuin lautasiltakin.

Lista starttaa komeasti jättilihapullilla, jotka on pyöritelty lähellä tuotetun limousin-härän jauhelihasta. Kun Plevnasta on kyse, niin kunnon makkaraakin toki listalta löytyy. Kesäinen ja hieman kevyempi makkara-annos sisältää salaattia ja pari pekoni-omenamakkaraa. Pöytiintarjoilu toimii myös terassilla.

Plevna on rento keskieurooppalaistyylinen panimoravintola, jossa tarjoillaan panimomestari Sam Viitaniemen oman panimon palkittuja tuotteita ja myös niiden kanssa hyvin yhteen sopivia ruokia. Ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala mainitsee virallisina kesäjuomina talon keveän Vehnäoluen ja Plevnan oman erikoisuuden, hunajasta, sokerista ja humaloista käymisen avulla valmistetun Panimosima-perinnejuoman.

Asiasanat: Pöytiintarjoilu, ruokaterassi, Tampereen vanhassakaupungissa, Finlaysonilla, Limousin, panimoravintola, Vehnäolut, Panimosima Plevna

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Pikilinnan kesäterassi Tammelassa

Tampereen terassit ja kesäkeitaat esittäytyvät

Nyt saa jälleen nauttia ulkona aurinkoisen lämpöisestä ilmasta, eikä tarvitse uhmata säiden jumalia! Tässä terassikauden helmiä Tampereella. HUOMIOITAVAA! Osa tällä sivuilla esitellyistä terasseista avaa vasta...
Panimokierros ja tasting Koskipanimolla ja Panimoravintola Plevnassa

Plevnan panimokierrokset alkoivat – panimomestari päästää ensimmäistä kertaa oluensa alkulähteille

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Panimoravintola Plevna aloitti kaikille avoimet ja pitkään odotetut panimokierrokset.
Vappu Tampere - Plevnan simaa

Plevna hellii simasuita – Panimosima virtaa villisti myös vappuna 2024

Panimoravintola Plevna tekee ainoana panimona Suomessa panimosimaa. Ravintolan tankeissa käykin sima hirmuisella höyryllä etenkin näin keväisin.