Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.
Melkein kolmekymmentä vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.
Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi!
MENU
Peruskastikkeet ja niiden varioiminen. Klassikot.
Kurssilla valmistamme vaaleita ja tummia, lämpimiä ja kylmiä kastikkeita, jälkiruokakastikkeen sekä niihin sopivat ruoat.
Tapahtuma
Kastikekokkauskurssi – Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi
Päivä: la 17.9.2022 TÄYNNÄ / la 12.11.2022 TÄYNNÄ / LA 11.2.2022
Aika: 10:00 – 16:00
Hintaluokka: 200
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Helsingin Kulinaarinen Instituutti
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki