Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan Club act!one -stand up klubi on irrottelua, vedätystä, itsensä alttiiksi panemista ja uuden esitystilanteen nopeaa oivaltamista. Nauru ei ota laantuakseen, sillä vuoden 2022 alussa starttasi jo juhlava 20. vuosi.

LA 15.4. Klo 18.00

Tomi Walamies
Kaisa Pylkkänen
Anders Helenius
Saana Peltola

Stand up -keikat Helsingissä tuovat lavalle maan eturivin stand up -koomikot. Hulvattomissa, yhden miehen tai naisen esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Stand up -komiikassa yleisö elää ja saa elää mukana.

Studio Pasila on vakiintunut  Suomen johtavaksi stand up -komiikan estradiksi. Riku Suokkaan perustama Club act!one on ensimmäinen viikoittainen suomenkielinen stand up -klubi, joka on toiminut jo vuodesta 2002. Studio Pasila on noussut Suomen johtavaksi stand up -komiikan estradiksi, jonka lavalla nähdään eturivin koomikoita.

Ensimmäisessä studio Pasilan Club act!onessa 19.1.2002 esiintyivät André Wickström, Markku Toikka, Ilari Johansson, Mika Eirtovaara, Harri Ekonen, Jaakko Saariluoma ja Riku Suokas.

”Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”
Tuomo Väliaho,Helsingin Sanomat 26.10.2002

Studio Pasila – CLUB ACT!ONE esiintyjät

Kevätkausi 2023

15.4.2023 klo 18 Tomi Walamies, Kaisa Pylkkänen, Anders Helenius, Saana Peltola

Tapahtumapaikan kotisivut

www.hkt.fi

TapahtumapaikkaStudio Pasila on kaupunkilainen näyttämö, jolla on totuttu näkemään komediaa ja stand upia, mutta myös uusia draamanäytelmiä ja musiikkiteatteria. Studio Pasilaan on helppo tulla niin junalla kuin ratikallakin.

Hotelli lähellä Studio Pasila

Scandic Pasila

Scandic Pasila on lähellä Pasilan rautatieasemaa ja hotellista on alle kilometrin kävelymatka tapahtumapaikalle.

Hotelli lähellä Studio Pasila
Scandic Pasila on hotelli lähellä Studio Pasila -tapahtumapaikkaa.

Scandic Pasila
820 metriä

 NÄYTÄ+

Hotellit lähellä Studio Pasilaa: Scandic Pasila 820 m, Scandic Kallio 1,4 km

Katso myös ravintolat lähellä Studio Pasilaa