MAINOS
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen...
Maison M. Chapoutierin huippuviinit luovat pohjan G.W.Sundmansin keväiselle erikoismenulle. Yksi Rhônen viinialueen tunnetuimmista tuottajista jakaa G.W.Sundmansin periaatteen: olennaista on viinin ja ruoan yhteensopivuus.
Helsingin Etelärannan Sundmans Krog raottaa kevättalvella legendaarisen viinikellarinsa ovea houkuttelevaan hintaan ja tarjoilee viinilöytöjen rinnalla luotettavana kumppanina korkealaatuista pihviä.
Huippuosaamista matkailualalla ympäri maailmaa kartoittavat World Travel Awards -palkinnot jaettiin jälleen. Suomen parhaaksi boutique-hotelliksi valittiin tänä vuonna Hotel Fabian.
Ville Hovi Quartet aloittaa svengaavasti ja siirtyy illan edetessä tanssittavampaan materiaaliin. Kulosaaren Rapujazzeilla tanssiminen ei ole vain sallittua vaan suorastaan suositeltavaa. Rapujazz-iltoja vietetään 21. ja 28. elokuuta sekä 4. syyskuuta.
Ravintola Sipulin klassikot saavat tänä keväänä täysin uutta svingiä. Olkoonkin, että esimerkiksi mäti ja sipuli ovat perinteisistä perinteisin yhdistelmä - mutta entäpä mäti ja sipulikeitto samassa annoksessa?