Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen 27.8. klo 11-17. Jos haluat maistella...
Helsingin Etelärannan Sundmans Krog raottaa kevättalvella legendaarisen viinikellarinsa ovea houkuttelevaan hintaan ja tarjoilee viinilöytöjen rinnalla luotettavana kumppanina korkealaatuista pihviä.
Ravintola Fishmarket yllättää lokakuussa tarjoamalla ostereita sisäänheittohintaan. Osterimenu on tarjolla kuuden päivän ajan, sunnuntaista 5.10. lauantaihin 11.10., joka päivä klo 12-17.
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Hotel Fabian on asiakaspalautteen perusteella Suomen parhain hotelli. Valinta perustuu maailmanlaajuisen TripAdvisor® -matkailusivuston keräämiin arvioihin.
G.W.Sundmansin Menu Yalumba tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen australialaisen laatuviinituottajan valikoimaan. Mukana ovat suosittu Y-sarja, Vioginer-huippu The Virgilius sekä punaviinien australialainen ikoni The Signature.