MAINOS
Ravintola Fishmarket yllättää lokakuussa tarjoamalla ostereita sisäänheittohintaan. Osterimenu on tarjolla kuuden päivän ajan, sunnuntaista 5.10. lauantaihin 11.10., joka päivä klo 12-17.
Kolmen Sepän terassi sijaitsee kaupungin ytimessä, Helsingin vilkkaimman ostos- ja kävelykadun päässä.
Ville Hovi Quartet aloittaa svengaavasti ja siirtyy illan edetessä tanssittavampaan materiaaliin. Kulosaaren Rapujazzeilla tanssiminen ei ole vain sallittua vaan suorastaan suositeltavaa. Rapujazz-iltoja vietetään 21. ja 28. elokuuta sekä 4. syyskuuta.
Maison M. Chapoutierin huippuviinit luovat pohjan G.W.Sundmansin keväiselle erikoismenulle. Yksi Rhônen viinialueen tunnetuimmista tuottajista jakaa G.W.Sundmansin periaatteen: olennaista on viinin ja ruoan yhteensopivuus.
Ravintola Sipulin klassikot saavat tänä keväänä täysin uutta svingiä. Olkoonkin, että esimerkiksi mäti ja sipuli ovat perinteisistä perinteisin yhdistelmä - mutta entäpä mäti ja sipulikeitto samassa annoksessa?
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014