MAINOS
Keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen avasivat Espalle toisen Pompierin, joka on lounaan lisäksi avoinna myös iltanautinnoille suunmyötäisestä ruoasta mukavaiseen juomatarjontaan. Poiketa voi lasilliselle ja pikkupurtavalle tai makustella annoksia pitkän kaavan mukaan, joko seurueen kanssa jakaen tai yksinään nautiskellen.
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa....
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa ajankohtaista tietoa ruoasta, juomasta, valmistustavoista ja raaka-aineista.
Eliel Saarisen hirsistä ja luonnonkivistä kansallisromanttiseen tyyliin rakennettu koti on monipuolinen museo, jossa voi viettää vaikka koko päivän.
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.